2777
2789
عنوان

بنظرتون به خواهرشوهرم بد گفتم ؟

587 بازدید | 29 پست

امروز شوهرم تنهایی رفت خونه باباش منم تولد دخترعمم دعوت بودم از صبح رفتم اونجا واسه کمک.ظهر شوهرم زنگ زد گفت یکی از فامیلهای دورشون فوت کرده و من میرم تشییع جنازه منم گفتم باشه (البته گفت بابام تنهاست و من میبرمش )

ساعت هفت برگشتم خونه دیدم شوهرم نیومده هنوز . همون موقع خواهر شوهرم زنگ زد گفت ما همه با هم اومدیم مراسم و الآنم واسه شام دعوتیم توام به داداشم زنگ نزن خودش میاد (اصلا نفهمیدم قصدش چی بود ) 

گفتم نه چکارش دارم زنگ بزنم هرموقع کارش تموم شد خودش میاد خونه پیشم .گفت باشه حالا اگه اومد خونه بهش غر نزن که چرا منو نبردی مراسم .گفتم من تا الان تولد بودم یه جایی بهتر از مراسم بعدشم دیگه مرده خوری که این حرفا رو نداره.داشت حرف میزد قطع کردم 

الان شوهرم اومد چه واکنشی نشون بدم ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه نخواستم حرمتا بشکنه

بدتر شد که میگفتی باشه فعلا کار نداری خداحافظ نه اینکه وسطش قطع کنی ولی اینو بعداً جمعش کن بگو به تو ربطی نداره من بخوام به شوهرم زنگ بزنم یا نزنم خودم میدونم

کابری خیلی قدیمی ام قبلی رو خودم ترکوندم که شناسایی نشم فک نکنید تازه عضو شدم با تشکر😁
بنظرم شماتندرفتی یکم تااونجا کع گفت دیر میاد مشکلی نیست اونجا که گفت غرنزن خوشم نیومد شایدم شپخی میک ...

آخه من احساس کردم زنگ زده منو تحریک کنه که مثلا ما همه باهمیم و تو نیستی 

در صورتی که من اصلا از جمعشون خوشم نمیاد

آخه نخواستم حرمتا بشکنه

واقعا گفتید مرده خوری؟و قطع کردید ؟

خب چرا

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم