2777
2789
عنوان

دوستان..مردی که اصلا رابطه ج نخواد چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 34 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر نمیشه

ولی خیلی نشون میده که زنش رو دوست داره

محبت..حرف عاشقانه...کادو..کافیه زنش اراده کنه چیزی میخواد

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
یعنی میشه عاشق زنش باشه و رابطه نخوا؟میشه همچین چیزی؟؟؟

نمیدونم عزیزم الان سه تا راه جلومون

یا سردی بیش از حد داره بره طب سنتی یا دکتر

یا کلا ناتوانی جنسی داره بازم باید بره دکتر

یا خیانت میکنه 

در کل باید باهاش حرف بزنی 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
قطره گل سرخ تو چای بریز،صبح ها تخم مرغ با پیاز سرخ کرده بخوره،بازم سرد بود و افاقه نکرد ،به دکتر مرا ...

روغن؟

من خیلی رکم اما بی ادب نیستم. اهل تعریف های آبکی هم نیستم...اگر هم بفهمم کسی بهم دروغ گفته هر کاری میکنم تا ثابت کنم دروغ میگه 
نمیدونم عزیزم الان سه تا راه جلومون یا سردی بیش از حد داره بره طب سنتی یا دکتر یا کلا ناتوانی جنسی ...

ننیدونم خیلی نگرانم 

یک بار هم نداشتن؟

خیلی دیر ب دیر

دیگه خون زنش باید ب جوش بیاد

ولی خیلی نشون میده که زنش رو دوست داره محبت..حرف عاشقانه...کادو..کافیه زنش اراده کنه چیزی میخواد

شایدم خدایی نکرده سرش جایی گرمه ،وبااین کارا ب نوعی داره باج میده برای بازگو نکردن این مشکل بزرگ 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 
یعنی میشه عاشق زنش باشه و رابطه نخوا؟میشه همچین چیزی؟؟؟

بعد یه چی

کره بادم زمینی  با شیره انگور بگیر صبحونه بخوره شاید اثر کرد

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟