2777
2789

بچه ها من خیلی به دردش خوردم تو بی پولی باهاش بودم توی نداری طلاهام فروختم که خونه اجاره کنیم توی شهر غریب تنها اومدم باهاش حالا اومده خونه رو کثیف میکنه بهش میگم چرا اینکارو میکنی هروز دارم میگم وسایلتو پخش نکن میگه من صبح میرم سرکار نمیگی خستمه میگی نریز غر میزنی منم اعصابم خورد شد گفت منم نبودم میرفتی سرکار چرا منتشو رو من میزاری بعدش گفت همه احترام نگه میداشتن ولی تو نه فقط جیغ داد میکنی و مثل زنای مردای دیگه سنگ تموم گذاشتی برام ؟ چیکار کردی ؟ 

گفت از این ب بعد دیگه همه چی فرق میکنه دارم برات .

الان کیت تخمک گذاریمم مثبت شده نمیدونه . 

ولی خیلی ناراحتم نمیتونم از حرفاش بگذرم . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهم بگو تومگه مثل مردایه دیگه ای ؟مردایه دیگه واسه زناشون چ ها نمیکنن ولی توچی کارت شده فقط منت گذاشتن منم ازناچاری فقط غر میزنم 😐

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

وا مث زنایی دیگه 

بگو مگه به جز من چندتا زن دیگه داشتی 

والا این مردا عصبانی میشن چل هم میشن 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
هرچی میشه میگه میرم سرکار صبح زود . 

مال من تنبل نیست ولی خب چند باری بحثمون شد هی میگفت میرم سرکار بخاطر تو وفلان بعد اومدم خونه داری بحث میکنی درصورتی مقصر خودش بود وخودش مشکل درست کزده بود منم دیگه اعصابم خوردشد کولی بازی دراوردم که دفعه اخرت باشه منت سرکار رفتنت رو میذاری من خیلی قدردانتم همیشه هم نشون دادم ولی میری سرکار برا زندگی جفتمون نه فقط من تازه خودمم سرکار میرم 

عزیزم بهشون حق نمیدم اما ایشون خسته بودند و حرفی زده شده شما اینقدر سریع به ته خط فکر نکنید 

متاسفانه ما خانم ها عادت داریم یک موضوع را اینقدر کشدارش میکنیم تا کار به جای باریک برسه و حرف هایی بشنویم که نباید 

و نداشتن نظم برمیگرده به اینکه آموزش ندیدن 

شما خودتون را معلم تصور کنید دانش آموز بیاد کلاس خصوصی پیش شما کتکش میزنید در حین آموزش  یا اینکه با مدارا و صبر و حوصله باهاش رفتار میکنید ؟

اگر میخواین مشکل حل بشه باید کمی مهربان تر صبورتر و از شیوه های صحیح تری استفاده کنید

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

لطفا بهم نپرین چون منم دارم نظرمو میگم مثل بقیه  

من مجردم و نه زیاد از زندگی متاهلی اطلاعی دارم و نه از زندگی شما

ولی اگر از صبح زود میره سر کار خب تو هم درکش کن خسته میشه و دیگه توان وسیله جمع کردن نداره خودتو بزار جای اون 

قبلا مردارو درک نمیکردم ولی یه مدته فهمیدم واقعا روی بعضیاشون فشار  هست و نیاز دارن یکی درکشون کنه