2777
2789
یه سوال ضروری  شامپو بدون سولفاتم تموم شده.اما شامپوی بچه سبز فیروز هم روش نوشته بدون سولفات م ...

نه اصلا استفاده نکن چون این شامپو بچه ها برا کف سر ما قابلیت پاک کنندگی نداره و چربی سر باقی میمونه و در نتیجه باعث ریزش میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر رشته ای ندارم آخه راجب کراتین مو صحبت میکنم نه بدنسازی🥲😂

منطقیه .!!!

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
سلام گلم . من موهامو ترکیبی پروتئین و کراتین کردم . بعد از رنگ . حالا بدجور چرب شده و شوره چرب د ...

منم به دوستان همینو گفتم شامپوهای کراتین چربی رو نمیگیرن اصلا و باعث شوره ریزش و... میشه در هفته دوبار از شامپو معمولی و یکبار فری سولفات استفاده کن درست میشه حتما هم بعد از حموم موهاتو با سشوار خشک کن و یکم به ساقه روغن ارگان بزن 

پروتئین مو رو صاف میکنه؟ چقدر ماندگاری داره؟ برای مو تا بالای باسن چقدر میشه؟ در کل پروتئین به ...

پروتئین احیای صد درصدی و صافی شص تا هشتاد درصدی داره 

اگه با مواد خوب کار بشه یکسال ماندگاری داره

برای موهای بالای باسن اگه معمولی باشه و زیاد پر نباشه حدود پنج تومن البته این نرخ منه چون واسه تخفیف عیدانه دستمزد نمیگیرم

پروتئین مو رو صاف میکنه؟ چقدر ماندگاری داره؟ برای مو تا بالای باسن چقدر میشه؟ در کل پروتئین به ...

پروتئین برای موهای خشک خوبه بوتاکس برای موهای آسیب دیده و رنگ شده