2777
2789
عنوان

چطوری سرحال بشم

40 بازدید | 2 پست

دوستان سلام حالتون خوبه من کلن یه ساله ک خیلی خستم اصلن صبح زو نمیتونم بیدار شم طول روز خستم خوابم میاد همش دوس دارم بشینم و هیچ کاری نکنم سرم همیشه درد مکینه رفتم ازمایش و سونو دادم تنبلی تخمدان داذم وتیروئید کم کار و فقر آهن دارو مصرف میکنم برای رفع بیماریم ولی اصلن نمیتونم صبحا زود پاشم خستم بی حالم با اینکه قرص اهن هر شب میخورم فولیک اسید  و دارو های دیگه واسه رفع کیست و تنبلی تخمدان خفیف ولی اصلن سرحال نیستم خستم ب زور میتونم پاشم از خواب چشمام باز نمیشع الان میخواستم بگم ک امپول نوربیون خوبه بزنم یا قرص خوراکیش  یا مکملش یا اینکه جینسینگ قرمز کره ایی بخورم بهم بگید چیکار کنن😭😭😭🙏

صد در صد ب خاطر تنبلی تخمدانه

فعلن دارم دارو مصرف میکنم استرس زیادم دارم ک رفع نشه تنبلی تخمدانم ولی خفیفه گفتن بهم اشکالی نداره ولی واقعا اصلن خیلی خستم بیحالم کنارشم ورزش میکنم یوگا کار میکنم ولی همینه ک همینه تغذیمم درست کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.