2777
2789
عنوان

درمورد (پخت گوشت داخل شیشه)هرروز میشه به بچه داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3576 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داخل خود شیشه هم اب میریزی؟

مواد رو میریزه داخل شیشه.  بدون آب.  درش رو محکم میکنه. شیشه رو میزاره تو قابلمه پر آب.   ولی،شناور نشه.   بعد زیرش گرمای متوسط،که نشکنه

گوشت گرم و با یکم پیاز و جعفری و نمک بذار داخل شیشه که درش محکم باشه بعد اون شیشه رو بذار داخل قابلم ...

اسی من اینای که گفتی رو انجام دادم منتها پای مرغ بود پیاز و سیر و هویج و ادویه جات با دوتا قاشق غذا خوری آب ولی وقتی بعد پنج ساعت پخت به بوی خیلی بدی گرفت که نتونستیم بخوریم ریختم دور 

قربونت برم عزیزم  خوندی کامل چطوری بپزی؟نری بترکونی شیشه رو😂

یا حضرت عباس 😂

گفتی گوشت و پیاز و جعفری و نمک و تشکیلاتش رو بریزم توی شیشه بعد بذارم توی آب شیشه رو، و تا حدی آب بریزم که معلق نشه درسته؟ 

یه خیارشور فوری درست میکنم گاهی، فکر کنم شبیه اون باید بذارم 

بحث با احمق ممنوع 🤚
نه نه فقط داخل قابلمه 

من امروز درست کردم ولی داخلش با اینکه اب ریخته بودم سفت شده بود تصمیم داشتم دفعه های بعد اب بیشتری بریزم . من ب جز گوشت هویج و سیب زمینی و برنج نیم دانه هم اضافه کرده بودم 

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز