2777
2789
عنوان

من خیلی بدم؟؟

208 بازدید | 16 پست

پسرم بشدت خواهرشو میزنه

بعد من میرم سمت پسرم و کلامی و با صدای بلند میگم نکن نکن و.....

حالا امروز ک لگد محکم زدش، رفتم سمتش

دیدم انگار میترسه و داره خودشو جمع میکنه

بهش گفتم چرا خواهرتو میزنی؟؟؟

با عصبانیت گفتم

یهو فرار کرد و گریه کرد و گفت از مامانم میترسم....

یعنی من با این جمله ش ب هم ریختم، دااااغووووووووون شددددددم

من هیچی فیزیکی نزدم

اما خب کلامی خیلی بهش میگم نزن، خواهرته، دوستت داره ،حالا خوبه کسی تو رو اینجور بزنه و.....

آخه وحشتناک اونو میزنه

الان بشددددددت داغونم

پسرم یه بیماری هم داره

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

اینچیزا بین خواهر برادرا هس یادشون بده همینطور ک دعوا میکنن هرکس کار بد کرد معذرت خواهی کنه و تو بهش جایزه میدی با این ترفندا پیش برو فقط همینکه هواست باشه ب هم اسیب نزنن کافیه

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون وقت پسرتون چند سالشه اگه کوچیکه با محبت و بدون عصبانیت باهاش برخورد کنید بهش بگید اگه خودشو کنترل کنه وخواهرشو نزنه بهش جایزه ای چیزی میدید کلا برای کارای خوبش جایزه بزارید تا وقتی که عادتشو ترک کرد

پس دخترت آدم نیست اونم گناه داره

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
پس دخترت آدم نیست اونم گناه داره

خب ناراحتی منم همینه

دخترم چیز خاصی نمیگه

فقط دوس داره با داداشش ارتباط بگیره

اما داداشش بخاطر مسائل بیخود، میاد لگد بارونش میکنه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشه‌م دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس

دیگه داد نزن براشون تنبیه بزار مثلا بگو هر کی کتک بزنه بهش خوراکی خوشمزه کمتر میدم یا مثلا اگه تا ۳ روز اصلا دعوا نشه میبرمتون جایی که دوست دارید و اگه دعوا شد به جای داد زدن بگو وای خدایا شکرت دیگه لازم نیست ببرمشون یا خدایا ممنون سهم خوراکی من بیشتر شد و....بعدم ادا در بیار وخودت رو شاد نشون بده یواش یواش همه چی درست میشه 

اون وقت پسرتون چند سالشه اگه کوچیکه با محبت و بدون عصبانیت باهاش برخورد کنید بهش بگید اگه خودشو کنتر ...

پسرم۸ سالشه

خب ناراحتی منم همینه دخترم چیز خاصی نمیگه فقط دوس داره با داداشش ارتباط بگیره اما داداشش بخاطر مس ...

خب باید با پسرت حرف بزنی. بپرس مشکلش چیه

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈
دیگه داد نزن براشون تنبیه بزار مثلا بگو هر کی کتک بزنه بهش خوراکی خوشمزه کمتر میدم یا مثلا اگه تا ۳ ...

اونوقت میگن فلانی رو بیشتر دوس داری و منو کمتر و..... گریه و مجددا دعوا و....

آخ مخم تاب برداشت

فقط خییییلی مراقب دخترت باش این کتک ها روش اثر میذاره 

برادرم یکبار منو زد بابام تذکر داد با مهربونی باهاش حرف زد گوش نکرد بازم زد ۱۰ سالم بود 

اونم ۱۴

بدم میزد 

بابامم همچین زدش که ب غلط کردم افتاد از اون روز جرئت نداره بهم بگه تو

گاهی تنبیه بیشتر تاثیر داره 

اگه از تذکر و محبت نتیجه نگیری

در این دنیا نشد به امید دیدار دوباره در دنیای دیگر :)
پسرم۸ سالشه

خب پس زیاد بزرگ نیست عزیزم با این راهکارا پیش بری موفق میشی راستش من پسر خالم تا ۶ سالگی وحشتناک گریه می کرد و زور می گفت و به خالم وابسته بود مثلا مامانشو می آورد برای گرفتن توپ از یکی از پچه های فامیل خالم براش جایزه گذاشت و به طور باورنکردنی ای خیلی تاثیر داشت 

انشاالله شماهم موفق بشی 

زیادم عذاب وجدان نگیر پسرتون مقصره