2777
2789
عنوان

بارداری و یبوست خواهش میکنم بیاید

329 بازدید | 33 پست

سلام خانوما من الان ۸ هفته و ۵ روزمه و از اول بارداری همش یبوست بودم عذر میخوام الان توی دستشویی از مقعدم یا از واژنم نمیدونم یک تکه  مثل بلغم افتاد که توش رگه های خونی بود و رنگش مایل به قهوه ای بود میترسم جنین بوده باشه کسی میتونه کمک کنه خواهش میکنم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

تا الانم خونریزی و هیچی نداشتم

من لاغر میشم قول میدم خسته شدم از چاقی دیگه تصمیمم رو گرفتم خوشحال میشم توی تاپیک های کاهش وزن و خانداری تگم کنید من یه آشپز نمونه ام یه خانوم خونه دار که هروز به شوق کارهاش از خواب بلند میشه دعا کنید مامان بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم مقعد ک ربطی ب جنین نداره

میترسم عذر میخوام اخه خیلی زور زدم میترسم از واژنم افتاده باشه

اگه جنین باشع ک بعدش میفتی ب خونریزی  ب دکترت بگو برات ملین بنویسه یا نوع قرص اهنتو عوض کنخ

قرص آهن نمی‌خورم 

ببخشید مثلا چقدر بعدش خونریزی شروع میشه

شبا ۷عدد انجیر بزار تو آب صب ک پاشدی بخور منم باردارم الان۲۲هفتم  همینجور بودم انجیر خوردم خوب ...

گذاشتم تاثیری نداشت برای من اصلا انگار نه انگار

منم همینجور بودم 

نترس خبری نیست حتما عفونتی چیزی بوده ،جنین ک الکی و با ی زور زدن دور ازجون چیزیش نمیشه ، سعی کن انجیر بخوری  پیاده روی داشته باش بین غذا آب ومایعات نخور اصلا 

عزیزم وقتی توالت میری اصلا زور نزن یبوست تو اوایل بارداری کاملا طبیعی و شایعه الانم اگه دل درد و لکه بینی اینا نداری نگران نباش سقط اینقد آسون نیست

[تورا جانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی،مگر جان بی تو می ماند در این تندیس انسانی؟]

اگ خدایی نکرده بچه بوده باشه بنطرت ب همون راحتی دفع میشه؟ 

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

قرص آهن نمی‌خورم  ببخشید مثلا چقدر بعدش خونریزی شروع میشه

همون موقع  

مگه زیر نظر دکتر نیستی؟ مکمل و فولیک اسید و ویتامین دی اینجور چیزا باید بخوری 

برا من شربت انجیر و شکر سرخ داد واسه وقتیا ک یبوست میگیرم

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
منم همینجور بودم  نترس خبری نیست حتما عفونتی چیزی بوده ،جنین ک الکی و با ی زور زدن دور ازجون چ ...

مممنونم یکم حالم بهتر شد من خیلی ترسو ام

قرص آهن نمی‌خورم  ببخشید مثلا چقدر بعدش خونریزی شروع میشه

هنوز قرص آهن نمیخوری یبوست گرفتی 

قرص آهن بخوری دهنت سرویس میشه که 

چیزای ملین بخور حتما یبوست خوب نیست تو بارداری 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
عزیزم وقتی توالت میری اصلا زور نزن یبوست تو اوایل بارداری کاملا طبیعی و شایعه الانم اگه دل درد و لکه ...

نه هیچکدوم رو ندارم فقط یکم کنر درد دارم که اونم طبیعیه