2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم و پسر یک ساله ام را کلینیک لبخند کودک من پیش دکتر لیلا کرایه چیان  حدود چهار راه سرسبزبردم چند ساله میشناسم ایشون رو و از نحوه کار و رفتار و چیدمان مهدکودکی مطبشون راضی بودم ضمنا دخترم رو 8 سال پیش اونجا بردم و درمان با بیهوشی انجام دادن شماره اشون را براکار راه اندازی گذاشتم7713526

من پسرم رو کلینیک "دندانپزشکی لبخند کودک من" پیش خانم دکتر لیلا کرایه چیان چند ساله می رم دکتر متبحر  خوش برخورد و منصفی هستن ضمنا مطب عین مهدکودک مناسب کودکان هست همسایه امون هم برای بیهوشی دندانپزشکی پیششون رفته بود ایشون رو به مامانا توصیه می کنم 

منم دخترم را چند سال پیش برای بیهوشی کلینیک لبخند کودک من توی نارمک  پیش دکتر لیلاکرایه چیان بردم تمام کاراش را بنحو احسن انجام دادن و دو تا خواهرزاده هام و برادرزاده هام هم اونجا فرستادم همشون راضی بودن

اون سال یادمه بچه سرکنسول گری مصر قبل از بچه من بیهوش  شده بود و محافظاش توی اتاق انتظار پیش ما بودن

منم دخترم را چند سال پیش برای بیهوشی کلینیک لبخند کودک من   پیش دکتر لیلاکرایه چیان بردم تمام کاراش را بنحو احسن انجام دادن و دو تا خواهرزاده هام و برادرزاده هام هم اونجا فرستادم همشون راضی بودن

اون سال یادمه بچه سرکنسول گری مصر قبل از بچه من بیهوش  شده بود و محافظاش توی اتاق انتظار پیش ما بودن

من دخترم و دو تا برادرزاده هام پیش خانم دکتر کرایه چیان دندانپزشکی لبخند کودک من رفته اند کار همشون بنحو احسن انجام شد اگه منصفانه بخوام قضاوت کنم  استاد به تمام معنا توی کارشون هستند منم ایشون را پیشنهاد می کنم