2777
2789
عنوان

بن فجرانه👈(اصفهانیا بیان)👉

251 بازدید | 19 پست

شماها با بن فجرانه ک بهتون تعلق گرفته خرید کردید ؟ اگه اره بگید از کدوم فروشگاه یا مغازه خرید کردید ک هیچ پولی از جیب ندادید

چون ی سری از فروشگاه ها پول میگیرن

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..
چی هست این بن؟ به کیا میدن

نمیدونم ب مناسبت دهه فجر گفتن تا ۳ ماه ب بعضیا میدن ک میتونید برید ی سری از فروشگاه ها با اون مبلغ خرید کنید 

حالا ی سری از فروشگاه ها میگن پول از جیبتونم باید بدید ی سریا نه 

با گوشی سرپرست خانواده کد ستاره ۵۰۰ ستاره ۱۴۶۳ مربع رو بگیر بعد گزینه ۲ رو بزن بعدم کد ملی سرپرست خانواده رو بزن ببین چقدر براتون ریختن

ی چندبار امکان داره بگه کد ملی با شماره موبایل تطابق نداره چندبار باید بزنی تا بشه

بـزن دلـو به دریـا🌊 بیـا..تنهـام تـو دل🤍 تنهـاییا..دنیـارو🌍ول کن و تنهـا بیـا..فقـط قلبتـو❤️ همرات بیـار..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ب مناسبت دهه فجر گفتن تا ۳ ماه ب بعضیا میدن ک میتونید برید ی سری از فروشگاه ها با اون مبلغ خ ...

سلام تو رو خدا اگه میدونید جواب بدید یا اگه کسی را سراغ دارید برام بپرسید

شما میدونید کدام فروشگاه میشه بدون مبلغ اضافه فجرانه خرید کرد 

یعنی همون مبلغ ۲۲۰ را خرید کرد 

مثلا ۳ نفر ۶۶۰ را خرید کنن نخوان اضافه تر خرید کنن 

شما خودتون خرید کردید ؟

سلام تو رو خدا اگه میدونید جواب بدید یا اگه کسی را سراغ دارید برام بپرسید شما میدونید کدام فروشگاه ...

نمیشه اینجوری حتما باید ب مبلغ تو کارتتون باشه

اصفهانی؟

سلام تو رو خدا اگه میدونید جواب بدید یا اگه کسی را سراغ دارید برام بپرسید شما میدونید کدام فروشگاه ...

همه جا اسمون ی رنگ

ما ک تهرانیم اینجوری. یعنی قانون خرید

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

سری دوم هیچ جوره قبول نمی کنن یه مبلغ که اول کم می کنن بعدم اندازه همون مبلغ بن پول بدید

فروشگاههای گندم البته اگه سیستمشونا تغییر نداده باشند

هیچ پولی نمیگیرن؟

ما جنوبیم. برابر کلابرگ باید پول واریز کنید بعد جنس بگیر. مثلا اکه دونفر هستید میشه 440باید برابر پو ...

منم نگرفتم