2777
2789
عنوان

پس فردا ولنتاینه من تنهام

184 بازدید | 18 پست

حتما با اون دخترس، ۴ ماه پیش بهم خیانت کردو با پررویی تمام گفت یکی دیگه رو داره، دلم میخواد ی طوریش شه شکست بخوره از هر لحاظ تا دلم خنک شه.. ولی اون تو پیشرفتشه پس عدالت کجاس؟ چرا هیچیش نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پشت سر کسی که رفته نگا نکن تو خم پیشرفت کن

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

به جهنم  که رفت ولش 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

پشت سر کسی که رفته نگا نکن تو خم پیشرفت کن

این برداشته منو آنبلاک کرده یه ماهه، ولی من بلاک نگهش داشتم، بنظرت آنبلاک کنم یا اینجوری بمونه؟ این آشغال هدفش چیه؟ ک من پروفایلشو ببینم دلم تنگ شه برم پیام بدم بازم پس بزنه؟

این برداشته منو آنبلاک کرده یه ماهه، ولی من بلاک نگهش داشتم، بنظرت آنبلاک کنم یا اینجوری بمونه؟ این ...

بزار بلاک بمونه این آدمای سمی رو وارد زندگیتون نکنین

تو این کشور به این بزرگی یه پسری نیس بیاد تورو دوس داشته باشه ولشون کنید بابا این همه پسر این نباشه اون‌یکی هس

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
با 17سال سن هنوز هیچ مناسبتیو با جنس مخالف نبودم بجز 22 بهمن سال نمیدونم چند بود کلاس چهارم بودم با ...

خوبه که نباشی چون بعدش اگه بره دیگه آدم قبلی نمیشیو هیچی خوشحالت نمیکنه