2777
2789

در ایران حرف اول و اخر رو میزنه ؟

فوق العاده هست.

بالاخره کی درست میگه؟لیدر  یا مردم

ماشالله زدن تو کار فروشش   لیدر به من میگفت ماهی ۲۰ تومن درمیارم  یعنی درست میگه؟ اینطور باشه که همه میزنن تو این کار  کارسختیم نیست  تو خونت نشستی ماهی ۲۰ تومن در میاری  چه کاریه درس بخونی کنکور بدی.

حالا درست گفته یا اغراق برای جذب مشتری و زیرمجموعش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندتا لیدر دیدم گفتن محصولا باکیفیت و خوبن  و ماهی ۱۵ .۲۰ حتی شدع ۵۰ میلیون هم درامد دارن  ...

اره بابا مگه سودشون چیدره روی هر محصول نهااااایت خیلی باشه ۱۰ تومن

مگه چندتا میتونی بفروشی درماه

زورم از این میگیره که خیلی الکی تبلیغ میکنن و تا ازشون نخری دست از سرت برنمی‌دارن من به زور چند تا ...

وای بخدا منم مثل شما شدم 😂😂😂

بزور که نه خوبه باید بیای تو اینکار من میگفتم نه ایشون هعی اصرار میکرد نه من میگم باید بیای  بعدا میفهمی که چرا زودتر اینکارو نکردی  من میگفتم من نمیتونم بفروشم ایشون میگفت میتونی ...

اخر تو رو درواسی موندم دوسه قلم خریدم 

وای بخدا منم مثل شما شدم 😂😂😂 بزور که نه خوبه باید بیای تو اینکار من میگفتم نه ایشون هعی اصرار می ...

😁😁😁آره 

واسه من یه کرم انداخت تو کیفم رفت بخدا .من اصلا نمیتونم مثل اینا پیله بشم

گرفتار شدیما 

بخدا چند بار به من گفتن بیا تو این کار ماهی کلی پول درمیاری 

دروغ میگن بابا

اللهم عجل لولیک الفرج

[QUOTE=328115512]😁😁😁آره  واسه من یه کرم انداخت تو کیفم رفت بخدا .من اصلا نمیتونم مثل 

با خواهرشوهرم رفته بودیم 

من قبول نکردم ولی خواهرشوهرم قبول کرد  اولش ۳ تومن جنس بخرن بعد شو بندازن  گفتم نکن گفت امتحانش ضرر نداره 

از ۳ تومن جنس فعلا ۱و نیم تونسته به خواهراش و جاریاش بفروشه 😂

بنده خدا 

بنظرت میتونه فروش داشته باشه ؟ و مشتری ثابت داشته باشه؟ اخه خیلی دل خوش کرده

[QUOTE=328115512]😁😁😁آره  واسه من یه کرم انداخت تو کیفم رفت بخدا .من اصلا نمیتونم مثل  ...

لدورا کیفیتش خیلی خوبه ولی من مال نفیس استفاده کردم بد بود راضی نبودم نتورکم خیلی شغل خوبیه باید تلاش کنی این خانومی که منفی زده حتی نمیدونه ازطریق تیم سازی میتونی تا ماهی چند میلیاردم بفروشی