2777
2789
عنوان

داستان خیانت نامزدم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 27489 بازدید | 270 پست
خب چون اینجا حرف نمیزنیم و من کلا مدل تایپ کردنم اینطوریه  شما ک لحن منو نمیدونی و بله خوشحالم ...

عکس میزاری یابریم؟

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تازه رفت آرایشگاه یا ببینی عکس کدوم بدبخت رو بهمون نشون بده بگه منم زیبای خفته

تروخدا تو منو ول کن داشتم جواب تایپک یکیو میدادم😐 من زشتم از همین الان بگم تو بعدش نیای بگی چقد زشتی فلانی 😂 کلا عااقه ای ب اینکه اینجا باشی ندارم 

اسی تازه رفت آرایشگاه یا ببینی عکس کدوم بدبخت رو بهمون نشون بده بگه منم زیبای خفته

من به زیبای پفیده ام راضیم بزااااره من کار دارم

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
تروخدا تو منو ول کن داشتم جواب تایپک یکیو میدادم😐 من زشتم از همین الان بگم تو بعدش نیای بگی چقد زشت ...

اسی بزار دیگگگگگگگ

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝                  ما خدا را داریم به ازای هر آنچه که نداریم 💕 

تروخدا تو منو ول کن داشتم جواب تایپک یکیو میدادم😐 من زشتم از همین الان بگم تو بعدش نیای بگی چقد زشت ...

اسی انقد دیر جواب میدی به خدا فکرادم هزار جامیره😂

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

این قبول نیس باید بدون آزایش بزاری.ننه بزرگ منم ببری اینجوری آرایش کنی میشه جورجیانا واسه خودش

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲