2777
2789
عنوان

داستان خیانت نامزدم 😐

27452 بازدید | 270 پست
ما ۵ ساله که با همیم دوسال اخر نامزد بودیم اما عقد نکردیم ... خب من فقط بگم که نامزدم یه مرد همه چییی تمومه اما چه فایده که آدم تنوع طلبیه با اینکه من از نظر ظاهری واقعا خدا بهم خیلی لطف داشته... دو هفته ی پیش نامزدم تصادف کرد و به من گفت با دوستش بوده منم خب قبول کردم و همون حین رفتم خونشون برایه عیادتش ... یهو حس کردم که نکنه با دختر بوده باشه از مادرش پرسیدم اونم قسم و آیه که همچین چیزی نیست منم بیخیال نشدم و فرداش از دوستم که تو بیمارستانی بود که بعد تصادف نامزدم رو بردن سوال کردم و دیدم بله با دختر تصادف کرده بوده و خونواااادش اینو از من پنهون کرده بودن همون روزم گیر داده بودن ک شما باید تا تابستون برید سر خونه و زندگیه خودتون 
بقیشم بگم؟

بگو🤕

فقط حیدر امیرالمؤمنین است♥️🌱امام صادق علیه السلام فرمودند: هرکسی که خداوند خیرش را بخواهد، حب امام حسین علیه السلام و حب زیارتش را در قلب او می‌اندازد و هر که را خداوند بدیش را بخواهد، بغض نسبت به امام حسین علیه السلام و بغض زیارت آن حضرت را در قلب او می اندازد.♥ راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».✨️حب الحسين هويتنا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواستم بگم مرد خائن همه چی تموم نیست

خیانتش هم ارتباطی  با شخص شما و زیبایی تون نداره

هرکسی خودش مسول کارهاشه

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

اسی گفتی ریپلایی بزن 

من لایک هامو باز نمیکنم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

خب من وقتی فهمیدم خیلیییی زیاد عصبانی شدم و اسم و فامیل دختره رو هم در آوردم .. متوجه شدم که مادر شوهرم اصلا کارای بیمارستان پسرش و این دختره رو کرده و منم به روش آوردم که تو هم ب من دروغ گفتی و بنظرتون چی گفتتتت؟ گفت نه من نمیدونستم اونجا صحنه سازی کردن ک با پسر بوده که این حرفشم دروغ بود 

تو تصادف هم سر نامزدم شکسته و انگار دختره لگنش در رفته و پاش خیلی اسیب دیده حتما پاش کوتاه هم شده.. اینا انگار تو حالت عادی نبودن و لاستیک ماشین ترکیده 

فک کن چقد بد شانس باشی ک تو قرار اول این همه اتفاق بیفته برات😑( دختره دفعه ی اولی بوده که شازده رو میدیده)