2777
2789
عنوان

برای بچه سوم ب نظرتون اقدام کنم؟؟؟

237 بازدید | 23 پست

دوتا پسر دارم دوست دارم بعدی دختر باشه چکار کنم ب نظرتون😮‍💨😮‍💨

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وضع مالیت خوبه چرا کنه 

بد نیست خونه مال خودمونه ماشینم داریم شوهرمم درامدش ثابته تقریبا سال دیگه حقوقش ۴۰ اینا میشه شایدم بیشتر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

اگه باز پسر شد چی؟ برای چهارمی اقدام میکنی دوباره؟ (البته نمیشه منکر این شد که دختر خیلی خوبه)

ن ولی مت عاشق دخترم 😢😢

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چندسالشونه پسرهاتون؟

بزرگه کلاس اول

کوچیکه رفته توی ۴ سال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ن ولی مت عاشق دخترم 😢😢

عزیزم... خب اگه شرایط مالی و روحی و جسمی اوکی هستی زیر نظر پزشک اقدام کن ایشالا که دختر بشه  

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
عزیزم... خب اگه شرایط مالی و روحی و جسمی اوکی هستی زیر نظر پزشک اقدام کن ایشالا که دختر بشه   & ...

❤❤❤

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بد نیست خونه مال خودمونه ماشینم داریم شوهرمم درامدش ثابته تقریبا سال دیگه حقوقش ۴۰ اینا میشه شایدم ب ...

خب خداروشکر بزن زنگ سومو 

البته حتما قبلش دکتر برو رژیم دختر بگیر 

هفته ۷ آزمایش خون مشخص میکنه نی نی دختره یا پسر 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
خب خداروشکر بزن زنگ سومو  البته حتما قبلش دکتر برو رژیم دختر بگیر  هفته ۷ آزمایش خون مشخ ...

توکل بر خدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم دوتا پسر دارم

شرايط ماليمم عاليه

و از نظر ترببيت و ساپورت همه جوره

كم ندارم 

دلم دختر ميخواست هميشه..كلي لباس ى وسايل دخترونه داشتم

ولي 

به نظرمون كفايت ميكنه همين دوتا

كلا پروندش بستيم گذاشتيم كنار

💕