2777
2789

دارم دیوونه میشم پسرم اصلا علاقه ای به درس نداره تکالیفشو با دلخونی من انجام میده بردمش مشاوره میگه نباید بش فشار بیاری بعد تازگیا معلم همش تو دفتراش مینویسه عدم همکاری در کار در کلاس چه فارسی چه ریاضی حداقل قبلا تو کلاس می‌نوشت اوضاع خیلی بدتر شده،البته من خیلی اشتباه کردم سخت گیرترین مدرسه منطقمون فرستادمش و به توانایی و علاقه اش دقت نکردم

کلاس چندمه؟

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام

کلاس چندمه؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا شاگرد درس نخونایه مدرسه 

اخر عاقبتشون بهتر شد

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
اول

عزیزم‌ پس ولش کن وارون کار کن اگه همکاری نکرد فشار نیار و بزار امسال بگذره و دوباره سال بعد میره اول بنویسش ،کلاس اپل سخته باید خودت هم بشینی پاش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
مدرسه شون مشاور نداره؟  بهتر نیس با خود معلمشون هم صحبت کنید که پا به پای هم این مشکل رفع کنین

با معلمش به مشکل خوردم بخاطر سخت گیری بیش اندازه اش اعتراض کردم و جلوی جمع برخورد خیلی بدی با من کرد،در همین حد بگم معلمش انقدر دیکتاتوره دوتا گروه والدین زدیم دوتاشو منحل کرد مبادا پشتش دسیسه بچینیم از بس به خودش شک داره

کلاس اول باید با زبون خوش و با تشویق بهش درس یاد بدین

مثلا بگین اگه این درستو خوب نوشتی معلمت بهت خیلی خوب داد واست فلان چیز میخرم

یا بگین اگه ۱۰تا ستاره بگیری معلمت برات جایزه میده

همه‌ی کسایی که بهم بدی کردن رو می‌سپارم به خدا..نمیتونم ببخشم اونا رو ولی جواب بدی هاشون رو از خدا میخوام تو این دنیا ببینم...خدایا تو بزرگی عظمتت رو میخوام
عزیزم‌ پس ولش کن وارون کار کن اگه همکاری نکرد فشار نیار و بزار امسال بگذره و دوباره سال بعد میره اول ...

وای نه نمیخوام دوباره اول بره،میترسم معلمش چون بام چپ افتاده قبولش نکنه پسرم شاگرد متوسطی هست نه ضعیفه نه زرنگ ولی اینکه تکلیف با خون دل انجام میده و تازگیا تو کلاس نمینویسه خیلی فشار روانی داره بم وارد میکنه

یه توصیه خواهرانه که انقدر سخت باهاش برخورد نکندسر درس بزار با علاقه خودش بره سمت درس هر چقدر مسعول تر بار بیاد هم برای خودش خوبه هم برای تو راحت تره 

لزومی نداره بچه با همه دروس علاقه مند باشه ما خودمونم یه سری ویزی برامون سخت تره سعی کن باهاش حرف بزنی ک تلاش کنه نمره معقولی داشته باشه 

اما نه یهویی کم کم هر چی از این اول بیشتر گیر بدی بهش بد تر میشه لزومی نداره تو بهش بگی درس و مشق هاش انجام بده بزار خودش مسعول باشه نمیگم کمکش نکن تنهاش هم نزار هر چیزی به اندازه خوبه اگه از همین کلاس اول انقدر حساسیتت رو بروز بدی کار هم برای تو سخت میشه هم از نظر درسی احتمال داره بد بار بیاد

الهی!این بنده چه داند که چه می باید جُست؟داننده تویی هر آنچه دانی، آن ده🌱🌈.                                من به آرزو هام قول رسیدن دادم کمکم کن💚

اولا در نظر بگیر که بعضی بچه ها کلا علاقه ای به درس ندارن . اگه بچه ات اینجوریه زیاد بهش سخت نگیر  علاقه که زوری نمیشه.

دوما کلاس اول خیلی مهمه اگه خودتم فکر میکنی مدرسه اش سختگیره حتما ببر جای دیگه ثبت نام کن اینطوری یه شروع دوباره هم هست براتون . 

در نهایت خیلی سخت نگیر عزیزم شاید استعدادش تو هنر یا ورزشه شاید کارهای فنی رو بتونه به بهترین شکل انجام بده 🤷‍♀️

یه توصیه خواهرانه که انقدر سخت باهاش برخورد نکندسر درس بزار با علاقه خودش بره سمت درس هر چقدر مسعول ...

آخه خودش اصلا سراغ درس و مشق نمیره کلاس موسیقی میفرستم اصلا تمرین نمیکنه اونو کاریش ندارم ولی واقعا نمیشه تکلیف انجام نده