2777
2789

والا طرف تازه فامیل ما شده 

خانواده بدی نیستن دوستشون دارم

اما چیزی میگیرن پس نمیدن 

خوب خوشم نمیاد هی بگم فلان چیز بده!

تو رو خدا زشته حواستون باشه وسیله مردم دستتون نمونه

حالا ظرف باشه یا روسری یا هرچی....

شخصیت خودتون زیر سوال میره

وقتی نمی‌ده دیگه چیزی بهش نده

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چندسال پیش حدود ۱۸سال پیش یک صندل داشتم خیلی دوستش داشتم تاحالا نپوشیده بودمش دادمش به دخترعموم  گفت بده برای یک مراسمی منم دادم دیگه خبری ازش نشد و بهم ندادش منم تاخود امروز نفهمیدم چی شد سرنوشت صندلم، رومم نشد بهش بگم صندلم رو بده

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
باید بهش میگفتی  در حد این فامیل هل من حتما میگم

روم نشد اصلا..اما هنوز که هنوز تو دلمه صندلم🥺🥺اینقدر شیک و قشنگ بود ، زورمم‌میاد اصلا نپوشیده بودمش حتی یکبار

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
من چندباره به شوهر خواهرم قابلمه میدم پس نمی‌ده خانوادش هم قابلمه نو من رو پوکیده می‌کنن نهایت استفا ...

واقعا قابل درک نیستن من واسع مامانم مادرشوهرم باشه بلافاصله پس میبرم