2777
2789
خداروشکر انلاینی میشه ی کمی واضح تر بگی شاید خیلی هم غیرممکن نبود 

اونموقه من ۱۸ سالم بود تویه شهرغریب طبقه بالای خونه مادرشوهرم بودیم اون روستا شبا دوساعت برق میرفت ومنم یه دختر دوماهه داشتم خیلی میترسیدم ازتاریکی شوهرم همش میرفت پیش مادر پدرش ومنو تنها میزاشت منم دوست نداشتم برم چون همش اونجا بهم تیکه مینداختن میخاستن کارکنم براشون شوهرم همش بهم خیانت می‌کرد خیلی خسیس بود ن برام خرج می‌کرد ن بهم توجه می‌کرد جلو چشام برا اون خانمه گل می‌برد خیلی اذیتم می‌کرد حتی منو دکتر نمی‌برد  اونشب برقا رفته بود

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 
کاش یکمی بیشتر توضیح بدی عزیزم شما گناه کبیره نداشتی تو اون مدت ؟

و منم میترسیدم دخترمو خوابوندم و صدای نوحه میومد که داشتن زنجیر میزدن بغضم شکست دلم شکسته بود از حضرت ابولفضل ع  عشق واقعی خاستم عشقی که جونشو برام بده 

دقیقا سه ماه بعد شوهرمو دوتا مرد دیگ با سه تازه گرفته بودن 

اون گذشت و یه ماه بعد بازم گرفتنش با یه زن بدون لباسو و.... منم گفتم دیگ تحمل نمیکنم و گفتم دخترمو میگیرم بحامهریه و قاضی خودش حکم طلاق داد

بعد از چن ماه یه پسر بهم پیام داد که اولش بلاک کردمو اون کوتاه نیومد اون مجرد بود گف ک عاشق منه پای همچی وای میشه همجوره منو میخاد و جریانش طولانیه بالاخره باهم ازدواج کردیم دقیقا همونی بود که میخاستم  حتی جونشو برام میداد اون حتی دخترمم خیلی براش عزیزه و خیلی بیشتر پدر واقعیشه مازندگیمون عالی بود وضع مالیمون خیلی خوب بود تااینکه شوهرم ضرر کرد و همچیمونو ازدست دادیم ولی هنوز باعشقمون تلاش. میکنیم

خدایا منو عشقمو هیچوقت ازهم جدانکن مرگمون باهم باشه گناهامون نصف بشن و همینطور ثوابهامون همچیزمون باهم باشه من دنیارو یا حتی بهشتو بدون عشقم نمیخام بزرگترین آرزوی منو شوهرم اینه لطفا ماهمیشه کنارهم باشیم هرکس امضامو خوند بگه آمین ویه صلوات بفرسته ممنون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و منم میترسیدم دخترمو خوابوندم و صدای نوحه میومد که داشتن زنجیر میزدن بغضم شکست دلم شکسته بود از حضر ...

خدا رو هزار مرتبه شکر مشکل مالی که چیزی نیست خدا بزرگه . واقعا بنده ی پاک خدا هستی . ازت میخوام برای منم دعا کنی 

خدا رو هزار مرتبه شکر مشکل مالی که چیزی نیست خدا بزرگه . واقعا بنده ی پاک خدا هستی . ازت میخوام برای ...

انشالله خدا حاجتتوبده و خوشحالت کنه