2777
2789
عنوان

عروس 24 سال از داماد کوچیکتره!

256 بازدید | 15 پست

چند شب پیش عروسی یکی از آشنایان بود داماد 48 ساله عروس 24 ساله! البته داماد ازدواج دومشه همسر اولش یازده سال پیش یهو تصمیم میگیره مهاجرت کنه و میره اینم قرار بوده بره اما نتونسته بلاخره همین دوری باعث اختلافشون میشه و بعد 11 سال جدا میشن الان زنه ازدواج کرده بچه شونم پیششه مرده هم اخیرا زن گرفته با این اختلاف سن! البته شاید وضع مالیش بی تاثیر نبوده در انتخاب اون دختر اما به نظر من خیلی زیاده انگار با پدرش ازدواج کرده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواجم حساب دو دوتا چارتاس

خودش خواسته دیگه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

زنه بعدا میفهمه چه غلطی کرده ، فعلا تازه اولشه

یک سال بعد میتونه مهرشو بزاره اجرا مردم وضعیت مالیش عالیه پول مهرشو میگیره مهاجرت میکنه بنظرم هیچ کار اشتباهی انجام نداده

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️

یکی از دوستان سابق من هم با برادر زنعموش ازدواج کرد بیست و پنج سال ازش بزرگتره آقا 

توی پانزده سالگی ازدواج کرد همچنان زندگیشم پابرجاست ولی به نظرم من خیلی ازدواج بیخودی باید باشد

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
یک سال بعد میتونه مهرشو بزاره اجرا مردم وضعیت مالیش عالیه پول مهرشو میگیره مهاجرت میکنه بنظرم هیچ کا ...

همسایه ما با همین اختلاف سنی ازدواج کرد ، با اینکه خونه و ماشین خریده برای زنش، یه عالمه طلا ولی زنه خون گریه میکنه  ، میگه زندکیم نابود شد، تازه مرده ادم آرومیه ،  هر کسی یه نظری داره 😁

همسایه ما با همین اختلاف سنی ازدواج کرد ، با اینکه خونه و ماشین خریده برای زنش، یه عالمه طلا ولی زنه ...

اگ نابود شده خب چرا طلاق نمیگیره مگ مجبوره ادامه بده 

السَّلام علی اُمی،اَوّل الاوطان و آخر المنافی و سلام بر مادرم،اولین وطن ها و آخرین تبعید گاه ها❤️
اگ نابود شده خب چرا طلاق نمیگیره مگ مجبوره ادامه بده

برادراش انگار معتادن ، تو‌خونه شون هر روز دعوا و‌جرو‌بحث میکردن ، از رو اجبار ازدواج کرده ،  . میگه برای طلاق هر دفعه میخواستم اقدام کنه ، شوعرم تهدید کرده که خونه و‌ماشینو ازت میگیرم . انگار میترسه . شرایط همه مثل هم نیست . نمیدونم والا