2777
2789
عنوان

کسی هاله میبینه تو این بی بی چک؟

130 بازدید | 15 پست

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احساس می‌کنم یه هاله کمرنگ میبینم چند روز عقب انداختی؟

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
بله من دیدم مبارکه

پس چرا همه میگن نه😭

هیچ کسو جز خدا ندارم :) میشه برا مامان شدنم صلوات بفرستی؟🤱خدا جونم ازت ممنونم ۴۰۴/۲/۲۲ بی بی مثبت شد و فرداش آزمایشم😍 خدایا مراقب کنجد تو دلم باش ...

احساس می‌کنم یه هاله کمرنگ میبینم چند روز عقب انداختی؟

نزدیک موعدمه چون این چند ماه بهم ریختم نمیدونم 

اگر سی روزه باشم هنوز موعدم نشده 

اگر نباشم سه روزه عقب انداختم 

منم یه چیزایی میبینم شاید هم دارم تلقین میکنم به خودم انشالله که باردارید

ممنونم 

خودمم همین حسو دارم نمیدونم می‌بینم یا تلقینه 

ایشالا هر چی خیره، من دیدم، واسه منم خودم میدیدم اما همسرم نمیدید، مثبت بود

وای خداکنه برا منم همین باشه

تروخدا برام دعا کن 

نزدیک موعدمه چون این چند ماه بهم ریختم نمیدونم  اگر سی روزه باشم هنوز موعدم نشده  اگر نب ...

صبر کن گلم چند روز دیگه با ادرار اول صبح بزن اگرم خیلی بی طاقتی برو ازمایش خون بده

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
صبر کن گلم چند روز دیگه با ادرار اول صبح بزن اگرم خیلی بی طاقتی برو ازمایش خون بده

الان برم آزمایش بتا کم باشه مجبورم باز تکرار کنم 

پس صبر بهترین راهه 😀