2777
2789
عنوان

چه ترم بی رحمی ...

359 بازدید | 16 پست

نرفته هفته ی بعد کوییز داریم ،فردا پرسش و پاسخ داریم ،پس فرداشم 😶

ترم بس ناجوانمردانه ست ...

این ترم شروعش اینه ،تهش ،آخ تهش ...

درسا سنگین ،مسئولیتا یکی از یکی سنگین تر ،همه جا هم هستم ...

دیگه بای بای مجازی به مدت طولانی 

You're all the things I've got to remember

ترم چندیچی‌میخونی.

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این ترمی که پشت سر گذاشتم به فنام داد هنوز خستگی تو تنمه

من ترم قبل خوبی نداشتم 😅چون جا به جا هم شدم وسط امتحانا ،جالب نبود هیچی ،اینقدر وسط امتحانا و بعدش خوابیدم که الان اوکیم ولی خوب ترم بدیه ...

من امروز روز اول بود 

منم 😶 فکر کن روز اول میگه جلسه ی بعد با من کوییز دارید ،اون یکی میگه همین هفته جبرانی دارید 😑یکی دیگه هست نرفته گفته بخونید اومدم میپرسم 

وااای برا ما بعد حذف و اضافه جدیدی میگرن نه از الان

برای ما که جدین ...گفتن اسم مینویسید،الان حتی بچه هایی که تموم نشده کاراشون هم حتی اومدن ...فقط معارفا رو جدی نمیگیریم این هفته ولی درسای اصلی حیلی مهمه براشون 

واااا مگه سریع بعد انتخاب واحد میرید سرکلاس که به وقت امتحان برسید؟

دیگه شروع کلاسامونه 😶ما که رفتیم کلاسا پر ...هر کلاسمون صد تا هست دیگه ...درسامون مهمه ...

و من که الان منتظر استاد نشستم یه ربع فکر کنم نیاد

دیگه هر رشته ای متفاوته استادش ،هر طرف رو نگاه میکردی فقط بچه های رشته ای که میخونم رو میدیدم 😂بچه های دیگه نبودن اکثرا ...درسای عملیمون که رسما یه غیبت داشته باشی  حذف میکنن