2821
2789
عنوان

دارم میمیرم بیایید

119 بازدید | 12 پست

بچه ها پریود شدم حالم خیلی بده دارم از درد میمیرم

چ قرصی بخورم؟

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط بروفن بخور 

ژلوفن اصن خوب نیست 

مفنامیکم خون کم میکنه 

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

فقط بروفن بخور  ژلوفن اصن خوب نیست  مفنامیکم خون کم میکنه

ببخشید نوافن

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من فقط ژلوفن خوبم میکنه چطور خوب نیست ؟

اصلا برای کلیه ها خوب نیست 

اینطور بخای پیش بریم هیچ چیز واقعا خوب نیست مسکن ها همشون ضرر دارن غذاها همشون پس ما برای چی زندگی م ...

ولی همین ژلوفن میگن خطرش بیشتره 😂