2777
2789

۳۳سالشه..تکنسین اتاق عمله..خانه ویلایی داره ماشین تیگو...ولی هرحا میریم خاستگاری به دل داداشم نیس اونایی هم که به دلش هستن پسند من نمیشن...همینطور بیچاره مونده مجرد ..فقط کار وکتاب همدمش شدن..دلم براش میسوزه امروز اومد خونم کلی خوراکی برا بچم گرفت میگه من که بچه ندارم براش چیز بخرم ..

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒

اونایی که به دلش میشینه رو چرا شما نمیپسندین؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چیکار دارین که میگین به دلم نیست.

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

خب به نظرش احترام بزارید گلم اون میخواد یه عمر زندگی کنه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

پسند شما نمیشن ؟؟ 

یکم زیادی وسواس به خرج نمیدید؟؟ 

مگه برادرتون همه چی تمومه که انتظار یه عروس همه چی تموم دارید ولو اینکه هیچ کس بی نقص و عیب نیست 

‌محال است باران هدیه بدهی دست خودت خیس نشود.......تو اما وارد رگ هایم شدی و همه چیز تمام شدو خیلی سخت است بخواهم از تو شفا یابم!

اونایی که به دلش میشینه رو چرا شما نمیپسندین؟

اخع این پسر ساده است من دخترا رو خوب میشنناسم. رفتمم تحقیق دخترا۵۰تا دوس پسر داشتن..ترسیدم دیگه

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒