2777
2789
ممنون 🥲

علتش خشکی ساقه مو هست.هرچه مو بلندتر میشه،موخوره بیشتر میشه،چون چربی کف سر به ساقه مو نمرسه ومو خشک میشه.

با شونه چوبی موهاتو شونه کن و به ساقه مو شامپو نزن،فقط با کف بشور

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم زیبایی پر پشتی ،خوش حالت بودن مو همه و همه برمیگرده به تغذیه ،خواب خوب، و استرس کم 

اصلا شامپو روغن تا ثیر خیلی خیلی کمی داره 

من مجرد که بودم مادرم به تغذیه مون اهمیت نمیداد خودم هم کم غذا بودم موهای خوبی نداشتم همش موهام تو هم میرفت حالت نداشت کم پشت بود زیبا نبود بعد ازدواج تغذیه ام خیلی بهتر شد شرایط زندگیم خیلی بهتر شد موهام خیلی خیلی زیباتر شد الان خوش حالت و پر پشت شده 

اکثرشو انجام میدم🥲 ممنون

قربونت 

ماسک مو ارگان هم خوبه 

اسپره دوفاز هم خیلی تاثیر دارههه

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
روغن بزنم به کف سر یعنی؟ 

عزیزم بهترین جوابدهی رو تزریق هیرفیلرها دارن هم ضد ریزش هم ضدموخوره ان اما اگه میخوای خونگی درمان کنید میتونی هفته ای دوبار روغن هایی که دم دست داری مث بادوم تلخ یا نارگیل رو کف سرت ماساژ بدی بعد دو ساعت بشوری البته مطمئنا تاثیر و قدرتش مث تزریق نیست درست مث استفاده از داروهای خونگی و شیمیاییه مطمئنا داروی شیمیایی تاثریش سریع تر و بهتره درمورد تزریق هیرفیلر میتونی گوگل تحقيق کنی

با چی رفع میشه؟ 

من میزدم هر ماه ولی اینکارو میکنم دیگه سالی ب ی بار ببین میزنه فقط زمانشو به تعویق باید بندازی. شامپو نرم کننده بعد به ساقه و ته موهام نه ریشه. بعد میزارم از نصف بیشتر رو موهام بمونه! بعد حموم نرم کننده بعد حموم میزنم بستنی مو شونه میکنم بعد خشک میکنم بعد انتهاشو روغن مو میزنم کمی نه چرب بشه ها تا حدی که نه چرب باشه نه خشک و بقیه دستم مونده به ساقه و کف کلم ببین خیلی کمه ها اصلا معلوم نیست چربه همین. در آخرم سالی ی بار موخوره میگیرم شایدم کمتر. کوتاه کردن مو خوره هم فقط ساقه های موخوره دار شده رو کوتاه کن مگر که خیلی زیاد باشه ی دست کن. دیگه اتو مو و گرما هم محافظ حرارت سرم دوفاز بزن.. همین 😬