2777
2789
ماسک مو ارگان میزدم قبلا الان کرم مو ارگان گرفتم اسپری دو فاز چیکار میکنه؟ 

اسپره دوفاز باید مناسب موهات باشه 

بعداز حموم موهات ک نم داره اسپره کن رومو 

ابرسانی میکنه، نرم و شفاف میکنه، موخوره و وزی رو رفع میکنه 

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
من میزدم هر ماه ولی اینکارو میکنم دیگه سالی ب ی بار ببین میزنه فقط زمانشو به تعویق باید بندازی. شامپ ...

نفهمیدم چرا؟ شامپو میزاری نصف روز رو موهات بمونه؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفهمیدم چرا؟ شامپو میزاری نصف روز رو موهات بمونه؟؟ 

بابا سادست شامپو میکنم تو حموم بعد نرم کننده میزنم میزارم بمونه ولی همشو ابکشی نمیکنم میزارم ی مقدارش بمونه رو سرم جز ریشه ها. نرم کننده رو به ساقه میزنن فقط بعد بقیه کارا 

پزشک پوست و مو انجام میده یا کلینیک زیبایی؟ 

هردوتا اما اگه پزشک متخصص مراجعه کنید اول یه سری آزمایشا واسه تون انجام میدن بعد اگه نیاز باشه تزریق انجام میدن اما کلینیک های زیبایی که زیر نظر پزشک متخصص نباشه روند درمان متفاوته اصولا یه پزشک عمومی اونجاست که فقط تزریق میکنه کار مشاوره و درمان تخصصی انجام نمیده من ترجیح میدم کارمو به متخصص اون رشته بسپارم

هرماه ته موهامو میزدم ماه قبلی هم کلا ۳۰ سانت زدم الان باز موخوره دارم😐 نارگیل قبل حموم میزنم بعد ...

اره هر شب چربش کن نوک هاشو‌

چون مراعات نمیکنی مجدد برمیگرده 

رعایت کن بهتر میشه ماسک های داخل حموم هم استفاده کن 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
اره هر شب چربش کن نوک هاشو‌ چون مراعات نمیکنی مجدد برمیگرده  رعایت کن بهتر میشه ماسک های داخل ...

نارگیل بزنم یا ارگان هرشب؟ یا چی؟ 

هنوز دوهفته هم نیست کوتاه کردم

ماسک مو میزنم بعد حموم ارگان میزنم خشک شونه نمیکنم اتو سشوار نمیکشم

نمیدونم چیکار کنم دیگه🥲

نارگیل بزنم یا ارگان هرشب؟ یا چی؟  هنوز دوهفته هم نیست کوتاه کردم ماسک مو میزنم بعد حموم ارگا ...

شب به شب با همون ارگان روغن مالی کن 

وقتی کوتاه میکنی موخوره هایی که بالاتر هستن که خب گرفته نمیشن شما فقط قد مورو کوتاه میکنی یه سری موخوره ها بالاتر از قد مو هستن که وقتی رشد کنه مو بیاد پایین تر مجدد بابد کوتاه کنی تا برن تو این فاصله هم به موهات برس 

کلا محصولات ابرسان بزن به موهات ماسک شامپو 

هیچ وقتم خیس هست سشوار نکش مرطوب باشن بکش 

کلا موخوره فقط میشه جلوگیری کرد از گرفتنش 

شما کچل هم کنی ولی باز نرسی به موهات دچار موخوره میشی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
شب به شب با همون ارگان روغن مالی کن  وقتی کوتاه میکنی موخوره هایی که بالاتر هستن که خب گرفته ن ...

نه دوباره جدید زده

اصلا اونقد موخوره نداشتم که تا بالا باشه ولی گفتم خیلی از موهامو بزنم که اگه یکی دوتا بالاتر هم هست اونا هم گرفته بشه

محصولات ابرسان جلوگیری میکنن؟ سشوار نمیکشم اصلا

نه دوباره جدید زده اصلا اونقد موخوره نداشتم که تا بالا باشه و لی گفتم خیلی از موهامو بزنم که اگه یک ...

مو خشک نباید بسه بالاخره هوا حتی تغذیه تاثیر داره 

شما با ابرسانی مانع خشکی و موهوره زدن میشی