این تفاسیر رو هم در برنامه ی نام فرزند بر اساس ابجد ، هم در محاسبه ی قسمت و ستاره ی بخت و غیره که در تاپیک اولم ( رباب اسم سنگینه و اینا ) واسه یه کاربری اسکرین شات و سرچ شده ها یی رو گذاشتم از ابجد : این تفاسیر رعایت بشه
خواهش میکنم موفق باشی یه اسکرین هم دارم از گالریم حذف کردم عسک ها رو ریکاوری کنم واست میفرستم در مورد انتقام از دشمنه ( در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی چون تو نمیدونی کی جادو گرفته ، به عن ذکری که رسیدی بگو خدایا کس یا کسانی که تو میدونی و من نمیدونم بعدش بقیه ی دعای علقمه رو بخون و بعد بلافاصله دعای معراج
فقط یه چیزی اول بسم الله زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر رو نخون ( من کاربر آلتادین هم هستم در تاپیک اولم ( چله های باطل سحر و چله های بخت گشا دارم: بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز امام جواد علیه السلام " هم کبیر هم صغیر " رو طبق مزاج اختری تهیه کن باید طبق مزاج اختری نوشته بشه تا اثر بزاره وگرنه اثر نمیزاره 《 یا اینکه اول حرز امام جواد علیه السلام " هم کبیر هم صغیر " رو تهیه کن ، و در روزی که قمر در عقرب " ایام نحس " نباشه چله های باطل سحر رو انجام بده و وسطای چله حرزی که طبق مزاج اختری هست رو ببند به بازوی راستت ( بازوبند) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی) در اون تاپیک در مورد مزاج اختری هست که زمان بستن حرز برای هر مزاجی در چند شنبه است
و بعد که حرز رو بستی مابقی چله های باطل سحررو بخون و بعد دستور انتقام رو انجام بده ( روز اول شروع زیارت عاشورا و علقمه و معراج پشت سر هم، هم نباید در ایام قمر در عقرب " ایام نحس " باشه " بقیه ی روزها مهم نیست روز قمر در عقرب باشه