2777
2789

اصلاً نمی تونم کار انجام بدم.

مچ بند طبی بگیرم تاثیری داره؟؟

کسی تجربه ای داره؟؟

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد داری؟ حتما سندرم کانال کارپاله باید‌دستبند طورشو بخری نه فقط مچ

آره اصلاً نمی تونم تکونش بدم دیگه....نمی دونم هنوز دکتر نرفتم پشت گوش انداختم هی....دستبندش چه جوره؟؟

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

من یکسال درگیر درد مچ بودم دکتر رفتم عکسم گرفت مشکلی نداشت دسبند طبی هم گرفتم خب باعث میشه که مچ دست زیاد کار نکنه ولی وقتی فهمیدم تیروئید دارم دکترم گفت از اونه که الان تیروئیدم کنترل شد و مچ دستمم خوب شد بنظرم شاید یه سری ویتامینای بدنت کمه یا احتمالا تیروئید داری 

🌱
آره اصلاً نمی تونم تکونش بدم دیگه....نمی دونم هنوز دکتر نرفتم پشت گوش انداختم هی....دستبندش چه جوره؟ ...

عادیه یه مدل سنگینشم هست که برای خوابه بیشتر برای بی حرکت موندن مچ ولی حتما برید دکتر اول تشخصی بده

عزیزم مچ بند رو دایم  نبندید عضلات ضعیف میشن، برید فیزیوتراپی

چشم،،خیلی ممنون.🌹🌹

من یکسال درگیر درد مچ بودم دکتر رفتم عکسم گرفت مشکلی نداشت دسبند طبی هم گرفتم خب باعث میشه که مچ دست ...

نمی دونم والا ولی تازگیا آزمایش دادم گفت تیروئید و ویتامینای بدنم نرمالن،،من به خاطر شغلم این جور شدم.

عادیه یه مدل سنگینشم هست که برای خوابه بیشتر برای بی حرکت موندن مچ ولی حتما برید دکتر اول تشخصی بده

عزیزم اون دستبندش این مدله دیگه؟؟

آره حتماً باید برم،،ممنونم عزیزم.🌹🌹