2777
2789
عنوان

مهمونی مادرشوهرم...

257 بازدید | 10 پست

مادرشوهرم مهمونی بزرگ زنونه داشت و منو همسرم خیلی قبل مهمونی براش زحمت کشیدیم،مهمونی ک تموم شد،آماده شدم تا بیام خونه گفت صبرکن شوهرت بیاد شام بخوره،گفتم نه دیگ دیر شده خسته هم شدم.گفت پس برو براش قابلمه بیار آش بگیر،من جای قابلمه هاشو نمی‌دونستم و سایز قابلمه هاش به نسبت بزرگ بود،یه متوسط گرفتم و از نیمه کمتر آش ریختم...برگشت پیش خاله و دخترخاله های شوهرم گفت اووووو چقد قابلمه بزرگه یه کاسه آبگوشتی میاوردی.

من همونجا در قابلمه رو زدم از آشپزخونه اومدم بیرون،اصلا اهل حاشیه و این حرفا نیستم و واقعا برام سنگین بود ناراحتیمو نشون دادم ولی این قضیه رو دلم سنگینی می‌کنه میخام حتما باهاش صحبت کنم. (دوست دارم نظراتتون رو بدونم دوستای عزیزم....)

دیشب مگه نزدی این تایپکو

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بدی نزده ها

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ول کن خودتو خسته نکن این حرفا ارزش دوباره بحث کردن وگله وشکایت نداره 

اشتباه من رو بعد17سال زندگی مشترک نکن 

زندگی قشنگ تر از این حرفاش خودتو مثل من به انواع بیماریها دچار نکن

شماهم همونجا می‌گفتی من همینو پیدا کردم و اندازه همون کاسه آبگوشت خوری توش ریختم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دوست من سیاست داشته باشید، با خنده می گفتید مگه میشه آش خوشمزه ی شما رو کم خورد، قوی باشید، برای چنین مسایل کم اهمیت نقطه ضعف نشون ندید به ویژه وقتی افراد دیگری جز مادر شوهرتون حضور داشتند....در ضمن لطفاً با خانواده همسر رسمی باشید و از اضافه کاری پرهیز کنید، محبت بی اندازه ممنوع....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!