2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین لطفا

56 بازدید | 12 پست

بچه ها از بس لاغرم هیچ اعتماد بنفسی ندارم😔 ۲۲سالمه اما اصلا اندامم خوب نیس میشه یه دارویی ک عوارض نداشته باشه یا دکتری ک کارش درست باشه بهم معرفی کنید 

ممنونم ازتون😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشبحالت🥲

من منظورم خودم وشخص خاصی نبود. همینجوری یه جا خوندم‌خوشم اومد نوشتم وگرنه مارا چه به این حرفا . من همونم که وسط دلدادگی وعشق وعاشقی عشقم گفت به اجبار بچه دارشده به جااینکه دنبال راهی باشه برا نجات خودم وخودش بچه کار مینداخت. ازهمون روز که این خبرا دادی دلم صدا داد که ماقسمت هم نیستم خدا به تو بچه داد تابفهمی باید بیخیال من شی.ازهمون روز دودل شدم سرد شدم ازوقتایی که با من بودی ولی بااون عکس دونفره میگرفتی ومیذاشت استوری هردقیقه به بهانه تولد یکیتون فهمیدم مثل همیشه بد شانسم وباید دست بکشم.به زندگیت برس عزیزم من چه شبایی که از غصه وتنهایی دق کردم وتو نتونستی یه جا انلاین شی بهم بگی دق نکن من هستم. چه وقتایی دلم میخواست برات چیزای عاشقونه بفرستم یه اینستا ساده نداشتی تو همه جوره وقف اون زن وزندگیش شدی تو زندگیه تو‌دیگه جایی برای من نیس. کاش اینجوری نبود کاش قسمت هم بودیم مجرد بودی ولی الان دیگه نمیشه پس الکی پیگیر من نباش اون بچه یه دختره بیگناهه که تو اوردیش به این دنیای نکبت وبهت احتیاج داره تااخرعمرش🥲💔