2777
2789

واقعا أونايي كه خانواده شوهر خوبي داريد قدرش رو بدونيد. نميدونم چرا خدا جواب اين دل شكسته من و گربه هام رو نميده. 

خانواده شوهر بي عاطفه اي دارم كه تا حالا تو عمرم نديدم. 

تا حالا بچه هام رو كه بزرگ شدن حتي تصويري هم نديدن.نه تلفن ميزنن نه هيچي.  من خارج زندگي ميكنم. بچم خيلي دوست داره بدونه خانواده پدرش كي هستن و من چندين بار باهاشون حرف زدم ولي فايده نداشت. 

هر دفعه به خودم ميگم حتما من اشتباه ميكنم. مگه ميشه انقدر سنگدل باشن. 

بعد ١٥ سال همين هستن. تو غربت فكر ميكردم وقتي ازدواج ميكنم اونها خانوادم ميشم. خواهر شوهر هام مثل خواهرم. 

يه خواهر شوهر دارم چند ماه پيش زنگ زدم دو بار و جواب نداد. بعد دو هفته براش پيام دادم كه بهتون زنگ زدم و برام نوشت سرم شلوغ بوده و بهت زنگ ميزنم. 

هفته پيش تولدش بود و من براش پيام فقط فرستادم  و تشكر كرد و من براش نوشتم تلفن نزدم چون ميدونم سرتون شلوغ هست و جواب چند ماه قبل من هم نداديد. بيشعور فقط لايك كرده . من نميدونم اينها مريض هستن؟

از ناراحتي ديگران خوشحال ميشن.؟ چرا اينها كه انقدر بد جنس هستن خودشون خانواده شوهر خوبي گيرشون مياد؟

كثافت فقط لايك كرده و أصلا جواب نداده. من نميدونم اينها چه مرگشون هست بخدا. همشون همين هستن و مريضن 

ميدونم بايد مثل خودش بشم ولي به خدا ذات من خيلي خوب هست. اون چون تولد ها رو هميشه پيام ميده منم گفتم پيام بدم و  گفتم كه به روش هم تو پيامم بيارم ولي بيشعور أصلا بروش نياورد. 

از اذيت كردن و حرص دادن من خوشحال ميشه بيشعور

يقيشون كه بدتر ن. أصلا از همون اول بدون هيچي با من رفت و امد نكردن، برادرش اومده شهرمون ولي فقط زنگ زده و شوهرم رو ديده. يعني أصلا براش مهم نيست حتي بچه هاي من رو ببينه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خارج زندگی میکنیو انقدر مینالی

بنظرم اصلا واست مهم نباشه خیلیم خوبه که هی نمیان حاشیه درست کنن

منم خارجم با هیچکس خاصی در ارتباط نیستم خیلیم خوشحالم

اپم میتونه کلی دوست و اشنای خوب و صد برابر بهتر از فامیل پیدا کنه وقتی شرایط اینجوریه

بی خیال بابا اونوری ولشون کن برات اهمیت نداشته باشه

احترام به خانواده همسر فقط به خاطر خود همسره وقتی اونا همچین واکنشی دارن همسرت هم انتظاری نداره ازت

دلت خوش باشه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

هر كي اين پيام من رو ميخونه لطفا نسرين رو فحش بده و از خدا بخواد كه به سزاي عملش برسه. به عدالت خدا نميخوام شك كنم. مگه نميگن چوب خدا صدا نداره. 

هر كي برام دعا ميكنه لايك كنه اين پست و لطفا 

هر كي اين پيام من رو ميخونه لطفا نسرين رو فحش بده و از خدا بخواد كه به سزاي عملش برسه. به عدالت خدا ...

😑😑😑😑اولش حق دادم بهت  اما با این‌پیامت  خیلی معذرت میخام حس کرد خیلی پیله و آویزون و نچسبی

اینا چیه دیگه نوشتی 😐

چند سالته؟ 

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
همسرت خوبه ؟مثل اونا نیست؟

والا همشون بي عاطفه هستن. ولي مگه داريم اينطوري. حتي بروش هم ميارم جوابم رو نميده. همسرم خودش زنگ زد به خواهرش و من حرف نزدم. چون جواب تلفنم رو نداده بود. ولي وقتي براش پيام گذاشتم فقط لايك كرده. يعني أصلا حرفت برام مهم نيست. 

گلم از خداتم باشه خانواده شوهرت بی حاشیه هستن الکی نفرین نکن...انگار دلت میخواد حرف داشته باشی برا گفتن..من خانواده شوهرم خوبن ولی وقتی باهاشون حرف میزنم یه تیکه ای میپرونن دلخور میشم ترجیح میدم اصلا حرف نزنم باهاشون ک خاطره بدی ازشون نداشته باشم و کدورتی پیش نیاد