واقعا أونايي كه خانواده شوهر خوبي داريد قدرش رو بدونيد. نميدونم چرا خدا جواب اين دل شكسته من و گربه هام رو نميده.
خانواده شوهر بي عاطفه اي دارم كه تا حالا تو عمرم نديدم.
تا حالا بچه هام رو كه بزرگ شدن حتي تصويري هم نديدن.نه تلفن ميزنن نه هيچي. من خارج زندگي ميكنم. بچم خيلي دوست داره بدونه خانواده پدرش كي هستن و من چندين بار باهاشون حرف زدم ولي فايده نداشت.
هر دفعه به خودم ميگم حتما من اشتباه ميكنم. مگه ميشه انقدر سنگدل باشن.
بعد ١٥ سال همين هستن. تو غربت فكر ميكردم وقتي ازدواج ميكنم اونها خانوادم ميشم. خواهر شوهر هام مثل خواهرم.
يه خواهر شوهر دارم چند ماه پيش زنگ زدم دو بار و جواب نداد. بعد دو هفته براش پيام دادم كه بهتون زنگ زدم و برام نوشت سرم شلوغ بوده و بهت زنگ ميزنم.
هفته پيش تولدش بود و من براش پيام فقط فرستادم و تشكر كرد و من براش نوشتم تلفن نزدم چون ميدونم سرتون شلوغ هست و جواب چند ماه قبل من هم نداديد. بيشعور فقط لايك كرده . من نميدونم اينها مريض هستن؟
از ناراحتي ديگران خوشحال ميشن.؟ چرا اينها كه انقدر بد جنس هستن خودشون خانواده شوهر خوبي گيرشون مياد؟
كثافت فقط لايك كرده و أصلا جواب نداده. من نميدونم اينها چه مرگشون هست بخدا. همشون همين هستن و مريضن
ميدونم بايد مثل خودش بشم ولي به خدا ذات من خيلي خوب هست. اون چون تولد ها رو هميشه پيام ميده منم گفتم پيام بدم و گفتم كه به روش هم تو پيامم بيارم ولي بيشعور أصلا بروش نياورد.
از اذيت كردن و حرص دادن من خوشحال ميشه بيشعور
يقيشون كه بدتر ن. أصلا از همون اول بدون هيچي با من رفت و امد نكردن، برادرش اومده شهرمون ولي فقط زنگ زده و شوهرم رو ديده. يعني أصلا براش مهم نيست حتي بچه هاي من رو ببينه