2777
2789
منم انقدر بهش فحش دادم سر این پنالتیا دوست نداشتم قطر ببره🤣 ولی خب بازیکن خوبیه

اره منم اسمشو زیاد شنیده بودم تا اینکه سر بازی قطر اردن شوهرم داد فحش میداد گفتم به کی فحش میدی گفت به این مرتیکه اکرم خفیف 😐😐😐

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم اسمشو زیاد شنیده بودم تا اینکه سر بازی قطر اردن شوهرم داد فحش میداد گفتم به کی فحش میدی گفت ...

حالا خوبه شوهرت به اون بسنده کرده 

شوهر من از خود امیر قطر شروع کرد 

با توپ جمع کنا تموم کرد😑😑

مگر مرگ ببرد مرا....
حالا خوبه شوهرت به اون بسنده کرده  شوهر من از خود امیر قطر شروع کرد  با توپ جمع کنا تموم ...

وای وای حالا فحش مثبت هجده نمیده ها اخه بچه کوچیک داریم ولی انقدر خندیدم تا دوروز دلم درد میکرد شب شام هم نخورد😂😂😂

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

منم خوشم نمیاد ازش اما

انصافاً بازیکن خوبیه وقتی پا به توپ میشد انگار کف پاش فنر بسته بود همچین می‌رفت سمت دروازه 

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

منم خوشم نمیاد ازش اما انصافاً بازیکن خوبیه وقتی پا به توپ میشد انگار کف پاش فنر بسته بود همچین می‌ ...

ارههه اصن یهو می‌دیدی داره حمله می‌کنه سمت دروازه👍🏻

مگر مرگ ببرد مرا....

بله خیلی بازیکن خوبیه بازیش فراتر از آسیاس بیشتر به تیم های آلمانی میخوره

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

بعد اکرم عفیف اصالت قطری نداره 

پدرش آفریقایی و مادرش یمنیه