2777
2789

پسرام ختنه شدن ۴ سال و پنج سال یکی یک ربع به ده عملش تموم شد اون یکی ده و رب

میشه لطفا بگید کی به هوش میان هنو به هوش نیومدن دارم سکته میکنم

لطفا لطفا نپرسید چرا ختنه نکردید استرس دارم 

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ساعت دیگه

بیدار شن ببینن ما نیستیم نترسن خیلی استرس دارم😭😭😭

به آرزوهام قول رسیدن دادم…با وجود تمام سختی هام برای زندگیم تلاش میکنم و میخوام در آینده پسرام به وجود مامانشون افتخار کنن❤️

الانم احتمالا به هوش باشن تو ریکاوری نگه می‌دارند ی ساعت ولی به هوش هستن

اونقدرا بیهوشی لازم نداره ک طولانی بشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
بیدار شن ببینن ما نیستیم نترسن خیلی استرس دارم😭😭😭

چند سالشونه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
یکی چهار سال یکی پنج سال

نه نترس 

بزرگن می‌فهمن 

استرس نکن

مبارکه

نه نترس  بزرگن می‌فهمن  استرس نکن مبارکه

به هوش اومدن 😭😭😭

ممنونم عزیزم

به هوش اومدن 😭😭😭 ممنونم عزیزم

خداروشکر به سلامتی

معمولا تایم بیهوشی کمه خیالت راحت تو ریکاوری مراقبشون هستن ی سر برو در اتاق عمل بپرس حتما جواب میدن خیالت راحت خیلی زود میدنشون اطاق مبارکشون باشه      پسر من دوساله بود بیهوشی کردن با دکتر شرط کردم از تو بغلم بیهوشی بزنن آمپول زدن بیهوش شد ازم گرفتن چند دقیقه بعد صدای گریش امانمو برید رفتم در زدم گفتم بچه ام داره گریه میکنه بیام آرامش کنم با تعجب گفتن پسرت بیهوشه اشتباه میکنی اما من صدای گریش می‌شنیدم  مادر بودن خیلی سخته وقتی پسرمو دادن بغلم هنوز بی هوش بود واصلا گریه نکرده بود یعنی هیچی حس نکرده بود وقتی به هوش آمد شروع کرد داد زدن و همش میگفت کثافتا چرا بریدینش  اینجا همه کثافتن خلاصه آبرو برامون نذاشت فرداشم بلند شد به بازی کردن تازه نزاشت دامن پاش کنم یا لخت باشه شلوار گشاد پوشید