الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
معمولا تایم بیهوشی کمه خیالت راحت تو ریکاوری مراقبشون هستن ی سر برو در اتاق عمل بپرس حتما جواب میدن خیالت راحت خیلی زود میدنشون اطاق مبارکشون باشه پسر من دوساله بود بیهوشی کردن با دکتر شرط کردم از تو بغلم بیهوشی بزنن آمپول زدن بیهوش شد ازم گرفتن چند دقیقه بعد صدای گریش امانمو برید رفتم در زدم گفتم بچه ام داره گریه میکنه بیام آرامش کنم با تعجب گفتن پسرت بیهوشه اشتباه میکنی اما من صدای گریش میشنیدم مادر بودن خیلی سخته وقتی پسرمو دادن بغلم هنوز بی هوش بود واصلا گریه نکرده بود یعنی هیچی حس نکرده بود وقتی به هوش آمد شروع کرد داد زدن و همش میگفت کثافتا چرا بریدینش اینجا همه کثافتن خلاصه آبرو برامون نذاشت فرداشم بلند شد به بازی کردن تازه نزاشت دامن پاش کنم یا لخت باشه شلوار گشاد پوشید