2777
2789
میخواهم نزدیک مراکز خرید مثل سیتی سنتر یا امارات مال هر کدوم بهتره و مترو باشه اگه نگهداری کودک داشته باشه خیلی خوبه لیدرشم خوب باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هتل مسکو من رفتم عالیه.4ستاره اس.اتاقهاش بزرگن و خیلی دل بازن.البته اتاق ما جای خوبی بود و ته راهرو بود.میفتاد کنج هتل و 2تا پنجره بزرگ داشت.هتل سیاج هم دوستم اینا رفته بودن میگفتن خوب نیست.آشپزهاش شلخته بودن😕
آقا شنیدم میکشی بر سر عبا را،وقتی که قصد رد شدن از شهر داری *الّلهمَ عَجِّل لِوَلیِکَ الفَرَج*
ممنون ازتون اینقدر دنبال هتل خوب گشتم گیج شدم هتل مسکو رو میگن صدای دیسکو میاد تو اتاق خانمهای ناجور هم زیادن اونجا واسه خانواده خوب نیست اینا رو از تو سایتا خوندم شما خودت رفتی به نظرت حرفهاشون درسته
ما هم سامور توی دیره بودیم. از لحاظ موقعیت مکانی عالی بود. روبروی هتل سیتی سنتر دیره بود. و دقیقا جلوی هتل ایستگاه مترو.هتل ۴ ستاره بود و کاملا تمیز. فقط اگر تاهار براتون مهمه ناهار نداشت
من هم بهت رز ریحان رو پبشنهاد میکنم، به نظر من تنها به بک دلیل ۵ ستاره نشده، اونم لابی کوچیکشه، اگه نه از هر لحاظ عالیه، اتاق همه جور امکانات داره، صبحانش بینظیره، و دسترسی خوبی به مترو داره، نردیک دبی ماله ، و منطقه بالا شهر دبی محسوب میشه من خیلی کم ایرانی تو هتل دیدم و خودم هم از طریق تور رزرو نکردم، ظاهرا ایرانیها بیشتر به منطقه دیره تمایل دارن
«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند
سلام خانم های گل گلاب دوستای عزیزم من دو هفته دیگه میخوام برم دبی و آژانس هتل مارکوپولو رو واسمون گرفته البته چون دوستایه دیگمونم هستن اونا انتخاب کردن با آژانس که این هتل رو داده حالا میخوام بدونم کسی رفته این هتل راضی بودین؟؟؟ع