2777
2789

۲۴سالمه اهل کرمانشاه هستم۱۰ ماهه اقدام به بارداری کردم رژیم غذایی برا پسر گرفتم فولیکولم ۲۸،۲۱،۱۹و...بوده بارداری نشدم ۳ماه پیش آزمایش دادم تیروئیدم کم کار بور روزی یه قرص لووتیروکسین۵۰ خوردم بازم باردار نشدم سونو هم دادم رحمم پاک پاک بود دخترم ۷سالشه خیلی احساس تنهایی میکنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم ببخش اونجا کسی رو نمیشناسم ولی از خدا میخوام هر چه زودتر یه فرزند یالم و صالح بهت بده🙏🏻چرا ن ...

قربونت برم ممنون از قلب پاکت همچنین بهترینا برات رقم بخوره

تهران یکم دوره شوهرمم مرخصی نداره

عزیزم ریلکس باش انشالله دومی رو هم به دنیا میاری با استرس اصلا نمیشه 

به خدا دارم دیوونه میشم دخترم بیچاره همه دختر عمو پسرعموهاش ۲تا بچن فقط مال منه که تک فرزنده همش گریه میکنه  

نه عکس رنگی ننداختم برا چه مشکلی لازمه عکس رنگی؟

دختر اولم ۴سالش بود رفتم تو اقدام برا دومی نشد تمام دکترا گفتن مشکلی نداری دیگه ۱۳سالش شد ورفتم یه دکتر اساسی گفت اول باید آزمایش اسپرم بده همسرت وخودتم بری عکس رنگی آزمایش شوهرمم خوب بود اما عکس رنگی من کل این مدت رحمم کامل چسبندگی داشته وباز شد درضمن قرص تیروییدم میخوردم عین شما ولی دکتر یه متوفورمین هم اضاف کرد خلاصه بعد عکس رنگی با اولین اقدام باردار شدم

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
دختر اولم ۴سالش بود رفتم تو اقدام برا دومی نشد تمام دکترا گفتن مشکلی نداری دیگه ۱۳سالش شد ورفتم یه د ...

این قرصا رو همه خوردم منم تحت نظر بودم همش میگن مشکلی نداری آزمایش اسپرم هم داده شوهرم سالمه مگ برم آزاد عکس رنگی بندازم

خدا حفظ کنه بچه هاتونو زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن😘

این قرصا رو همه خوردم منم تحت نظر بودم همش میگن مشکلی نداری آزمایش اسپرم هم داده شوهرم سالمه مگ برم ...

ممنونم عزیزم آره حتما برو عکس رنگی رو بنداز چون دکتره به من گفت گاهن با تولد بچه قبل رحم چسبیده میشه یا یه عفونت کوچولو باعثش میشه

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴