2777
2789

کجا رفته

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خواهرم یه هفته رفته بود اردو بهم زنگ میزد میگفت این قد داره بهم خوش میگذره دارم اینو میخورم

دارم این کارو میکنم بهش گفتم برا چی داری بهم میگی میگه برا این که دلت بخواد عر بزنی بت بخندم  

گفتم تا تو نیسی شاهانه دارم زندگی میکنم به هیچجامم نیس 

چقد وابسته اید شما 

منو خواهرم حالا داریم روز شماری میکنیم از هم دور شیم   

هنو میشم مات خندت.. دوپامین ینی دستات لای دستم...             https://abzarek.ir/service-p/msg/1785741 درد دلتو بگو..
ینی چی رفته؟ 

هیچی منو‌خواهرم بشدت صمیمی بودیم یعنی واسه منی که رفیق نداشتم مثل رفیق بود هرجا میرفتیم باهم میرفتیم شنبه عروسی کرد رفت منم تنها موندم☹️هی یه جورایق منو خواهرم بزرگ کرده

من خواهرم یه هفته رفته بود اردو بهم زنگ میزد میگفت این قد داره بهم خوش میگذره دارم اینو میخورم دارم ...

اخه خواهر من‌یه جورایی همه‌چیزم حساب میشد مامان بود برام همیشه مواظبم بود ☹️هیچی دیگه عروسی که کرد تنها شدم نه رفیقی دارم که باهاش برم بگردم نه دختر خاله ی دارم که بااون یکم باشم هی

عروسی کرده رفته یه شهر دیگه هی

خوب عادت می کنی زمان میخاد

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.
خوب عادت می کنی زمان میخاد

فک نکنم چون من اکثرا بااون بودم بیرون رفتنی بااون میرفتم دیگه هم شده بود مامان برام هم رفیق کلا همه چیم شدع بود اصلا از بچه گی خواهر منو بزرگ کرده انگار واقعا مامانم بودهرجام میرفت منو میبرد🥲زنگ زده دیروز میگه حوصلم سررفته