2777
2789
عنوان

این حسا طبیعیه تو نامزدی؟

195 بازدید | 18 پست

با یک نفر یه ماه آشنا شدم حسم بهش تو این یک ماه متغیر بوده یه روزی حس میکنم خیلی دوسش دارم ، یه روز حس میکنم خنثام ولی وقتی صداش و میشنوم دوست دارم باهاش حرف بزنم و حالم خوب میشه چرا اینجوریم من؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکم زود شروع نشده برا من؟یک ماه گذشته😂 ولی خب خیلی حسام متغیره یه روز خیلی ازش خوشم‌ میاد یه روز نه

حس هات در جدالن با همدیگه😅به نظرم غیر طبیعی نیست خب شما تازه آشنا شدید، عاشق شخص نبودید که، تازه میخواید بهش عادت کنید، اگر ازش خوشت نمیومد اون حس خوب ها رو پیدا نمیکردی

حس هات در جدالن با همدیگه😅به نظرم غیر طبیعی نیست خب شما تازه آشنا شدید، عاشق شخص نبودید که، تازه می ...

آره عزیزم درست میگی همش دارم به همه چی این آدم دقت میکنم واسه همین کم و زیاد میشه یه روزایی کلی حس خوب میگیرم ازش حتی با صداش پشت تلفن حالم خوب میشه

بعدش چی شدی؟ خسته شدم کی تکلیفم روشن میشه یه روز میرم باهاش بیرون اصلا نمیخوام برگردم خونه یه روز دی ...

الان که دیگه همیشه عاشقشم اون اولا یروز دوسش داشتم یروز ازش متنفر میشدم نمی‌دونم فازم چی بود

البته تو نامزدی خیلی بهم توجه میکرد 

یبار کلا محلم نذاشت چند مدتی به خودم اومدم دیدم نداشته باشمش دیوونه میشم دیگه آدم شدم

الان که دیگه همیشه عاشقشم اون اولا یروز دوسش داشتم یروز ازش متنفر میشدم نمی‌دونم فازم چی بود   ...

منم همین که گفتیم ولی به تنفر نمیرسم یه روز ازش خیلی خوشم میاد یه روز از بعضی حرکتاش خوشم نمیاد نه که خوشم نیاد یه جوریه برام فکر کنم بس که بهم توجه کرده پررو شدم😂😐

میشه بگی این حالتت تا چند وقت طول کشید؟

دقیق یادم نیست فک کنم یک سال یک سال و نیم 

اصن ب این حسات محل نذار اوکی میشی

اگه از کسی اصلا خوشت نیاد اون مشکل ساز میشه ولی اینکه بعضی وقتا اینطوری میشی هورمونات بهم می‌ریزه خوب میشی 

من الان نیم ساعت دیر کنه هزار بار بهش زنگ میزنم  یه روز قهر باشیم دلم میترکه