2777
2789
عنوان

نداشتن سلامتی وارامش درزندگی

143 بازدید | 7 پست

دیگه بریدم ارامشی توزندگیم نیست همش ازخدا میخوام یا ارامش وسلامتی بهم برگردونه یا جونمو بگیره دیگه نمیکشم بسمه دیگه دردموبه کی بگم 

منم همش آرزو مرگ میکنم خستم

هرشب که سرمو میزارم  که بخوابم به خدا میگم سلامتی که بهم ندادی جونموبگیر خلاصم کن که اینقدر عذاب نکشم نه جونمو میگیره نه سلامتیموبهم برمیگردونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسم عجیبه بعضیا همه چیز براشون فراهمه ولی یه عده همیشه مشکل دارن  مثلا همینجا میخونم خودشون یا اطرافیانشون مریضی های بدی میگیرن و دکتر ناامیدشون میکنه ولی فامیلای ما اونقدر به خودشون میرسن اگه مریض هم بشن زود خوب میشن. میبینم بعضیا چقدر گرفتاری دارن بعد طرف ما دغدغه شون تحصیلات و خوشگل شدن و عملهای زیباییه. من خودم برعکس فامیلامم. هیچوقت شاد نبودم خوشیهایی که اونا دارن من هیچوقت ندیدم مثلا چندین تا تاپیک دیدم خودشون یا اطرافیانشان مریض بودن و من کارهایی که اطرافیانم انجام میدن رو بهشون پیشنهاد میدم میگن کار از این حرفا گذشته مثلا ما یه اشنایی داریم سرطان گرفت الان خوب خوب شده میگن خودشو لاغر کرده سالم سالم شده همین راهکار رو به کاربرای اینجا پیشنهاد میدم میگن کار از این چیزا گذشته حتی میگن ما لاغر لاغریم ولی بازم مریضی داریم واسم عجیبه یه راهکار برای یه نفر جواب میده برای دیگری جواب نمیده باور کنین دغدغه های همسایه ها و فامیلای ما خیلی ساده است و سالها خوب زندگی کردن الانم از بازنشستگی لذت میبرن اما یه عده هیچوقت شاد نبودن سالم نبودن بعضیا خوش شانسن اطراف ما تمام دغدغه شون لاغر شدن و پیاده روی و مسافرت و مهمونی و ارایشگاه و خوشگل شدنه خیلی خوش شانسن که کل عمرشونو خوب زندگی کردن پولدار هم هستن توی شهر خوب و خوش اب و هوا زندگی میکنن بعد ماها تو این شهرهای بزرگ که همش الودگی و مریضیه داریم زندگی میکنیم بعضیا خیلی خوش شانسن 

واسم عجیبه بعضیا همه چیز براشون فراهمه ولی یه عده همیشه مشکل دارن  مثلا همینجا میخونم خودشون یا ...

من خواستم جنگیدم دنبال راه چاره رفتم ولی وقتی نمیشه،نمیشه .بجای اینکه شرایط بهتربشه روزبه روز داره بدتر میشه