سلام بچه ها من ی مسله ای دارم ۸ ماهه ازدواج کردم از اون اول ک عقد کردیم یکی از خواهرای همسرم ک مجرد هم بود یجورایی منو تسبت ب شوهرم حساس کرد ینی توجه زیادی به شوهرم نشون میداد مثلا وقتی من پیشش بودن و همسرم کرونا گرفته بود صبح ک پا شدم ساعت ۵ قرصای همسرمو بدم با من بلند میشد میومدم تو اتاق ک فلان قرصو بده فلان قرصو نده . یا مثلا هی همیشه جوری حرف میزنه ک میحاد یا کاراش و رفتارش بگه من واسه برادرم دلسوز تر از توام و .... البته الان یکم بهتر شده . ولی من کلا نسبت ب همسرم حسود شدم اگ مثلا به خاهرش بگه عشقم عزیزم بدم میاد اگ تند تند ب مامانش زنگ بزنه حسادت میکنم و ... و میدونم کارم اشتباهه . جدا ازونا خیلی زود از همسرم دلخور میشم و قهر میکنم نمدونم چکار کنم واقعا خودم خیلی دارم اذیت میشم
چه خود آزاری عزیزم خب اونا ی روزی زن های زندگی شوهرت بودند، حالا چیکار کنه ؟ دیگه سمت شون نره
نمیدونم زشتوول احساس میکنم خواهرش باعث حسادتای الانم شده وقتی میبینم توجه بهشون نشون میده حسم بد میشه . یوقتا فک میکنم به این خاطر میتونه باشه ک تازه ازدواج کردم و رو همسرم حساسم ... اصلا دوس ندارم کسی جز من تو اولین الویت زندگیش قرار بگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم زشتوول احساس میکنم خواهرش باعث حسادتای الانم شده وقتی میبینم توجه بهشون نشون میده حسم بد میش ...
حساسیتت را کمتر کن، هر چی رو ی موضوع زوم کنی بدتر میشه، ی بار ی خانم میره پیش مشاوره میگه از شوهرم پرسیدم اگه همزمان من و مادرت داریم غرق میشیم، کدوم را نجات میدی، شوهرم گفته اول مادرم را، این ذهن من را درگیر کرده ک چرا مادرش را بیشتر دوست داره، مشاوره هم میگه خب برو شنا یاد بگیر، ک غرق نشی
حساسیتت را کمتر کن، هر چی رو ی موضوع زوم کنی بدتر میشه، ی بار ی خانم میره پیش مشاوره میگه از شوهرم پ ...
من داعما ازش میپرسم تو منو بیشتر از همه دوس داری میگ اره و فلان . دیشب خاهرش ی پیام داده بود بهش این بهش گفته بود باشه عشقم حسودیم شد گفتم مگ من عشقت نیستم فقط . بخدا خودمم میدونم کارم بچگونس