2777
2789
عنوان

بچه ها بیاید راه حل بدید

95 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من ی مسله ای دارم ۸ ماهه ازدواج کردم از اون اول ک عقد کردیم یکی از خواهرای همسرم ک مجرد هم بود یجورایی منو تسبت ب شوهرم حساس کرد ینی توجه زیادی به شوهرم نشون میداد مثلا وقتی من پیشش بودن و همسرم کرونا گرفته بود صبح ک پا شدم ساعت ۵ قرصای همسرمو بدم با من بلند میشد میومدم تو اتاق ک فلان قرصو بده فلان قرصو نده . یا مثلا هی همیشه جوری حرف میزنه ک میحاد یا کاراش و رفتارش بگه من واسه برادرم دلسوز تر از توام و .... البته الان یکم بهتر شده . ولی من کلا نسبت ب همسرم حسود شدم اگ مثلا به خاهرش بگه عشقم عزیزم بدم میاد اگ تند تند ب مامانش زنگ بزنه حسادت میکنم و ... و میدونم کارم اشتباهه . جدا ازونا خیلی زود از همسرم دلخور میشم و قهر میکنم نمدونم چکار کنم واقعا خودم خیلی دارم اذیت میشم 

چه خود آزاری عزیزم خب اونا ی روزی زن های زندگی شوهرت بودند، حالا چیکار کنه ؟ دیگه سمت شون نره

نمیدونم زشتوول احساس میکنم خواهرش باعث حسادتای الانم شده وقتی میبینم توجه بهشون نشون میده حسم بد میشه . یوقتا فک میکنم به این خاطر میتونه باشه ک تازه ازدواج کردم و رو همسرم حساسم ... اصلا دوس ندارم کسی جز من تو اولین الویت زندگیش قرار بگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم زشتوول احساس میکنم خواهرش باعث حسادتای الانم شده وقتی میبینم توجه بهشون نشون میده حسم بد میش ...

حساسیتت را کمتر کن، هر چی رو ی موضوع زوم کنی بدتر میشه، ی بار ی خانم میره پیش مشاوره میگه از شوهرم پرسیدم اگه همزمان من و مادرت داریم غرق میشیم، کدوم را نجات میدی، شوهرم گفته اول مادرم را، این ذهن من را درگیر کرده ک چرا مادرش را بیشتر دوست داره، مشاوره هم میگه خب برو شنا یاد بگیر، ک غرق نشی

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
حساسیتت را کمتر کن، هر چی رو ی موضوع زوم کنی بدتر میشه، ی بار ی خانم میره پیش مشاوره میگه از شوهرم پ ...

من داعما ازش میپرسم تو منو بیشتر از همه دوس داری میگ اره و فلان . دیشب خاهرش ی پیام داده بود بهش این بهش گفته بود باشه عشقم حسودیم شد گفتم مگ من عشقت نیستم فقط . بخدا خودمم میدونم کارم بچگونس 

من داعما ازش میپرسم تو منو بیشتر از همه دوس داری میگ اره و فلان . دیشب خاهرش ی پیام داده بود بهش این ...

اگه میدونی ک نباید انجام بدی دیگ

ی چی یگم شاید بنظر بی ربط باشه، ولی ورزش کن ، نمیدونی چقدر باعث میشه حال روحی آدم خوب بشه و به درگیری های ذهنی آش محل نزاره.‌‌

اگه دیگ آنلاین نشدم ، حلال کنید همگی.
اگه میدونی ک نباید انجام بدی دیگ ی چی یگم شاید بنظر بی ربط باشه، ولی ورزش کن ، نمیدونی چقدر باعث می ...

ممنون از راهنماییت عزیزم . اوهوم خیلی سعی میکنم ک از حساسیتام کم کنم