2777
2789
عنوان

مدفوع و ادرار نکردن بچه م کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 48 پست
این کارو فقط نکردم چون فوق العاده دست میزنی به مقعدش دردش میگیره حالا یا زخمه یا ترک داره خیلی سخته

تتراسایکلین بزن تا نذمش کنه و ترک هاش خوب بشه دیگه منم چند سال درگیر اینجوری بودم یادگرفتم از بابت پسرم

جوجو قدیمی هستم کاربر۹۳که نی نی سایت منو حذف کرد بخاطر حرفی که سال ۱۴۰۱نوشتم واقعاکه 

سلام گلم بچه منم چند روز پیش همینجور شده یعنی دوتامون مردیم تا پی پی کرد براش روغن زیتون دادم دو تا قاشق شربت انجیر دادم راستی گل محمدی جوشوندم نصف استکان با چایی و نبات قاطی کردم دادم خورد یه ساعت بعدش پی پی کرد برا جیش هم ببرش تو حموم شیر آب گرم رو باز کن بریز رو پاهاش یا تو وان یا یه ظرف آبگرم بریز بگو بشین داخلش آب و مایعات زیاد بدش دخار منم پی پی هم تو همون ظرف آبگرم کرد از بس میترسید گفت بشین تو این درد نداره وقتیم خواب بود با گوش پاک کن یکم وازلین زدم تو پشتش 

اللهم عجل الولیک الفرج خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما مقعد زخم شده ببرش دکتر حتماا.اگه  داروخانه شبانه روزی هست برو شیاف برادفع مدفوع بگیر نصفش ...

پماد بی حسی هم داده زدم ولی تاثیری نگرد استامینوفن داد دکتر اونم دادم هیچ ولی

عموما مدفوع اون قسمت سخت شده ب

برای همین نمیاد بیرون من خودم یکی دوبار اینجوری شدم بهم گفتن با دست این طرف اون طرف مقعد فشار بده  بازم افاقه نکرد دیگه گفتن باید با یه قاشق خیلی کوچیکه یا انگشت کم کم بتونی خارج کنی که با زحمت زیاد و اینا کم کم درست شد ولی ملین و اینا  برای بعدش خوبه دو سانت اول مدفوع سفت شده که باید کم کم خارجش کنی و اینکه براش کرم چربی بزن تا مقعد شقاق برنداره 

برای ادرارش هم حتما ببرش دکتر من دخترم ۱۲سلعت ادرار نکرد مریض هم بود تب داشت دکتر اطفال بستریش کرد چند سال پیش

تو همه کارها خدا رو به یاد داشته باش
پماد بی حسی هم داده زدم ولی تاثیری نگرد استامینوفن داد دکتر اونم دادم هیچ ولی

واااا مگه میشه !!!تورو خدا فردا ببرش اگه لازم شد سونو اینا ازش بگیری روده خیلی خطرناکه هاااا

میشه برا شفام یه صلوات بفرستی ؟؟ان شا ءالله ک حاجتروا شی به امید خدا
سلام گلم بچه منم چند روز پیش همینجور شده یعنی دوتامون مردیم تا پی پی کرد براش روغن زیتون دادم دو تا ...

مرسی عزیزم که وقت گذاشتی ولی همین شبی ساعت ۱۰بود بهش نصف استکان جوشونده گل محمدی و خاکشیر داذم بعدازظهر هم بردمش تو لگن گذاشتم ولی هیچ تاثیری نکرد نه مدفوع نه جیش 

شیاف گذاشتم داشت اتیش میگرفت ۵ساعت تو بغلم گربه کرد ملین همه چی دادم حتی دکتر شربت داذن دادم بهش

عزیزم احتمالا فیشر یا شقاق گرفته البته خدا نکنه 

بازم ببر دکتر معایته کنه پماد بده بهت،

تازگیا اسهال یا یبوست نبوده؟ 

واااا مگه میشه !!!تورو خدا فردا ببرش اگه لازم شد سونو اینا ازش بگیری روده خیلی خطرناکه هاااا

حتما میبریمش این ششمین دکتریه که میخوام ببرمش تو رو خدا دعا کنین مردم این چند روز بچه م عذاب کشید فقط

گلم تو پست قبل هم گفتم حتما گل محمدی غلیظ بجوشون بده بهش تو حموم هم ببرش که بشینه داخل وان یا ظرف آب گرم حتما جواب میده برا جیشش پشتش هم نرم میکنه دیگه ان شاالله بتونه فقط قبلش گل محمدی بعدش یه نیم بعدش ببرش حموم

اللهم عجل الولیک الفرج خدایاشکرت
عزیزم احتمالا فیشر یا شقاق گرفته البته خدا نکنه  بازم ببر دکتر معایته کنه پماد بده بهت، تازگی ...

دختر منم درگیر بود نمیتونست پی پی کنه ،بردم دکتر گفت زخم داره ،دردناکه 

پواد انتی فیشر داد