2777
2789
عنوان

از خالم بدم میاد

128 بازدید | 6 پست

همه خواهرزاده ها و برادرزاده هاش رو دوست داره جز من.موقع خونه تکونی آخر سال هم نه خواهر و برادرش و نه خواهر زاده ها و برادرزاده هاش کمکش میکنند جز من،بعد جلوی خودم بهم فوش میده .بعد توقع داره چند روزه دیگه دوباره موقع خونه تکونی کمکش کنم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خاله حرف باز و مکار توهم بدم میاد  چرا خاله ها از عمه ها بدتر شدن

همیشه بدتر بودن. فقط مامانامون اونا رو بیشتر دوست داشتن نمیزاشتن چشممون به رو بدیشون باز باشه.

عمه ها هم حسودیشون کمتره هم دلسوزترن

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی
خوبه خاله ی تو فحش میده. خاله ی من زبون باز و مکاره.

هم این اخلاق‌های بد رو با هم داره،منم که ازش بدم میاد ولی واسه دیدن پدربزرگ و مادربزرگ مجبوریم اونجا بریم،چون خالم مجرده و مستقل نیست،مگرنه اگر خونه‌ش مستقل بود دوست نداشتم ریختش رو ببینم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...