2777
2789

خانما من برادرم همیشه ادم متوقعی بوده هم خودش هم زنش همیشه از پدرمادرم طلبکاربودن انگار بااینک هرچی داشتن ودارن از پدرومادرمه هیچوقت قدردان نبودن من چند سالیه ک پدرمو ازدست دادم ایشون بعد پدرم پروتر هم شدن هزار جور جنجال درست کردن این دوتا حالم ازشون بهم میخوره بخوام از کارایی ک بامن کردن بگم خیلی زیاده سال تاسال ن بمن زنگ میزنه ن حالمو میپرسه دوساله ازدواج کردم خداشاهده دوکلمه باشوهرم حرف نزده اکثرا خونه مادرم میبینمش عینننن خوک تیرخوردست همیشه

مامانم پیشمه جن روزیه حالاامشب ساعت یازده شب زنگ زده بمامانم ک گوشی بده فلانی باحالت دستوری تامامان هست برو فلانجا دنبال کارای سهام عدالت بابا😑😐همسرم بشدت بهش برخورد گفت من اجازه نمیدم وراضی نیستم بری خودمم دوست ندارم هروقت کارداره زنگ میزنه دستور میده واقعا بایدچیکارکنم؟

🦦

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو کار دارم و نمیتونم برسم که برم 

دلم میخواد یجوری بهش بفهمونم ک من بچه نیستم یانوکرت نیستم هروقت کارداری زنگ بزنی دستور بدی اما نمیدونم چطور بگم برای اونک باید ساکت باشم سلیطه بازی درمیارم اما تواین موارد ساکتم

🦦

بهشتی احترامی نکن با نهایت ادب بگو شوهرم اجازه نمیده البته پیش شوهرت نگو ارزش دا اشتم نگه دار پیش شو ...

ای خواهر اززمان دوستی اینقد بلاسرم اوردن همه چیو خودش فهمیده ومتوجه شده چ ادمیه نیاز نیست من بگم دیگ 

🦦

ای خواهر اززمان دوستی اینقد بلاسرم اوردن همه چیو خودش فهمیده ومتوجه شده چ ادمیه نیاز نیست من بگم دیگ ...

مبدونم میدونه غریبه که نیس فقط بزار متوجه بشه بازم دوسش داری حتی اگه نداشته باشی...بالاخره خونش از خونته 

مبدونم میدونه غریبه که نیس فقط بزار متوجه بشه بازم دوسش داری حتی اگه نداشته باشی...بالاخره خونش از خ ...

اره بی احترامی نمیکنم بااینک اون همیشه بدترین بی احترامی کرده و واقعا ازش متنفرم البته ن بخاطر اون فقط بخاطر دل مادرم نمیخوام اون ناراحت شه همین 

🦦