2777
2789

میشه چند مدل بفرستید 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عکس مدل بفرستید برم تو بازارا بگردم .😅

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

رنگ های خوشگل و شاد 

لباس های دخترونه مثل شومیز های خوشگل 

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍
میشه عکس مدل بفرستید برم تو بازارا بگردم .😅

؟

شلوار بگ با شومیز دخترونه و اسپرته ....مانتو های عروسکی و دخترونه الان زیاد شده 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤

اکه مذهبی هستید 

شلوار های بوت کات یا شلوار کارگو با مانتو های کوتاه شال 

اگه براتون مهم نیست شلوار کارگو با تیشرت های لانگ که آستینشون تا نزدیکی آرنج میاد خیلی هم شیک اینجوریه من خودم با اینکه ۱۸سالمه اینجوری استایل میزنم البته شهر ماهم گرمه با کلاه 

اکه مذهبی هستید  شلوار های بوت کات یا شلوار کارگو با مانتو های کوتاه شال  اگه براتون مهم ...

عالی شهر ماهم گرمه