2777
2789
سلام به مامانای گل ...

من دیروز رفتم برای معاینه لگن تا دکتر بهم بگه میتونم طبیعی زایمان کنم یا نه .
وایییییییی فکر نمیکردم انقدر سخت و دردناک باشه. وقتی از رو تخت معاینه بلند شدم دیدم داره ازم خون میاد. خیلی ترسیدم اما دکی گفت مشکلی نداره. بعد هم که اومدم خونه لباس زیرم پر خون بود (با عرض معذرت) اما تا شب خدا را شکر کم شد.
امروز شکر خدا بهترم و فقط یه کم لک بینی دارم.

میخواستم ببینم برای شما هم همینطور بود؟ یا دکی من این بلاها را سرم آورده؟؟!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام منم یه بار بیشتر معاینه نشدم اما یکم درد داشت خون ریزی هم نداشتم.ایشالا که چیزی نیست به سلامتی فارغ شی.من چون لگم استخوان خارش تو مسیر بود نتونستم طبیعی زایمان کنم اما شما اگه براتئن امکان داره اینکارو کنید.سزارین من بد نبود اما طبیعی با درد فراوان هم بهتر از سزارین عالیه
خدا جونم به خاطر وجود همسرم و دخترام هزاران مرتبه شکرررررررررررررر.مهرسای مامان 1فروردین جمع مارو 4نفره کرررررررد
من نه درد داشتم نه خونریزى
تو معاینه خیلى ریلکسم

تو هم از این به بعد ریلکس باش
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
آقا من یه بار برای چک کردن وضعیت دهانه رحمم معاینه شدم، خیییییییلیییی درد داشت! پاهام ضعف می رفت!!!دو تا سوال:

معاینه لگن هم تو همون مایه هاست؟؟؟

وقتی آدم درد داره، این رفلکس طبیعی بدنه که خودشو منقبض کنه! چطوری خودتونو شل می کنید؟؟!!
من امروز معاینه شدم..دردش مثل معاینه که میری دکتر..البته من خودمو خیلی شل گرفتم و به ترسم غلبه کردم..چون من کلا از معاینه بدم میومد یه بار هم تست پاپ اسمیر دادم خیلی شلوغش کردم که درد داشت و این حرفااااا ولی این بار با خودم عهد بستم نترسم و موفق شدم اگه خودتو شل میگرفتی و به ترست غلبه میکردی دردش خیلی کمه
مهدیسم با ورژن جدید