2777
2789
عنوان

خیلی میخوام بینیم رو عمل کنم اما...

772 بازدید | 18 پست

سلام 

بچه ها من با بدبختی خانواده رو راصی کردم،حالا که اونا راضی شدن،خودم میترسم که نکنه خوب در نیاد،بینی من گوشتی هست و من واقعا نمیدونم چه دکتری توی کرج خوبه براش

یه دکتر شه میرزایی بود،که رفتیم ویزیت،خیلی خوب و خوش برخورد و صمیمی و گرم بود،اما توی نی نی سایت چند نفر گفتن خوب نیست کارش و توی اینستا دیدم،چند تا کاراش بد بود چند تاش خوب واقعا نمیدونم 

یه دکتر دیگه هم هست فرشته عبدالمطلبی،چند نفر از اقوام رفتن پیشش راصی بودن اما بینمشون استخونی بوده،کلا فرشته استخونی بیشتر عمل میکنه تو پیجش دیدم،واقعا نمیدونم،شما کسی دیگه رو میتونید معرفی کنید ما از شر این دماغ راحت شیم

سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم سه ماهه پشیمونم  خیلی بد شده بینیم

چرا پشیمون؟مم شنیدم تا چتد سال ورم داره خیلی میترسم،پسش کی عمل کردی؟؟

زوده واسه قضاوت،یکی دو سال زمان بده

ببین الان زشت شده چشام ریز شده اصلا ب صورتم نمیاد با اینکه سه ماه گذشته حاضرم کل زندگیمو بدم بینی خودم برگرده

توصیفشون میکنیم میگن توهین نکن
دکتر عطایی وای اگه تا چند سال بمونه ورمش خودمو میکشم 

ایشون هم توی گوگل دیدم

بابا دوست من ۲ ساله عمل رکده،گاهی که میبینمش یه سوراخ بینیش خیلی ضایع بزرگ تر از اونیکیه،میگه دکتر گفته همین جوری میشه بعضی اوقات

ببین الان زشت شده چشام ریز شده اصلا ب صورتم نمیاد با اینکه سه ماه گذشته حاضرم کل زندگیمو بدم بینی خو ...

عزیزم بینی جدید مبارک 

شربت سکنجبین درست کن با عسل و آب و سرکه 

روزی دوتا سه لیوان بخور 

ورمت زودی از بین میره

عزیزم بینی جدید مبارک  شربت سکنجبین درست کن با عسل و آب و سرکه  روزی دوتا سه لیوان بخور& ...

جدییی؟

اگه ورمش از بین بره زودی هر وقت یادت بیوفتتم واست آیت الکرسی میخونم

توصیفشون میکنیم میگن توهین نکن