2777
2789
عنوان

چه قدر من چیزم 😑

141 بازدید | 8 پست

از یه سوال معمولی شروع کردم باهاش حرف زدن ...خیر سرم میخواستم حرف نزنم ولی چون میدونم شرایط مشابه داشت میخواستم مطمئن بشم ،حالا نمیدونم برای اینکه آرومم کنه اون حرفو زده یا نه ،نمیدونم چه مشکلی داره با اینکه من این یه درس رو بردارم ،چی کار کردم ؟یه پیام بلند بالا از غر نوشتم و براش فرستادم و هی نوشتم درکم نمیکنید هیچکدومتون 😶الانم هم پشیمونم هم نیستم ولی نمیخوام پاکش کنم ،خسته شدم 🫤 اه ...

You're all the things I've got to remember

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکس درکم نمیکنه ،بابا منم دلم میخواد دو تا آدم هم سن خودم ببینم یا تقریبا سنشون نزدیک تر باشه به من ...خسته شدم دیگه ...چند بار بگم ،روم نمیشه بهش بگم تو جز معدود آدمهای مهم زندگی منی که ازم کوچیکتره و میتونم تحملش کنم ،واقعا خیلیا رو نمیتونم تحمل کنم ...

باشه ولی کلا نفمیدم چی گفتی جز اون تیکه آخر ک نظرم اینه اشکال نداره

آخه کلا گنگ نوشتم بیشتر ،چون نمیخوام واضح صحبت کنم درباره اش بیشتر برای دل خودم نوشتم ،مرسی از لطفت که خوندی حداقل 🌱

دوستش دارم ولی این یه حرکتو که میبینم میزنه ازش متنفر میشم ،درسته علاقمندم بهت ولی برای تو که این کلاسو برنمیدارم ،چاره ای نداشتم ...

دیگه میدونم امشب برای همیشه از دستش میدم ... اخلاقم خیلی بده ،چندمین باره که جوابشو دارم میدم ،نه ه ...

جوابمو داد ،چقدر منطقی ...بدتر اینجوری میکنه بیشتر عاشقش میشم 😑اینقدر خوب نباش