2777
2789
عنوان

عروس جدید

204 بازدید | 25 پست

اقواممون واسه پسره ۳۱ سالشون سنتی زن گرفتن.دختر ۱۸ساله انتخاب کردن . بعد از عقد دختره رفته خونه شوهرش

از شوهرش خوشش میاد.اما به برادرشوهرش پیام میده تو چقدر جذابی

بعدشم شروع میکنه جلوی شوهرش اسمس زدن به دوست پسرش

امان از ازدواج های جدید ...

بدون جست و جو ، طرفدار هیچ احدی نباشید . من طرفدار پر و پا قرص مارلون براندو بودم . تا حقیقت تلخ زندگیشو فهمیدم و الان ازش متنفرم . قهرمان های زندگی من الان واقعین نه آرتیست سینما ! هر چقدر هم بدوید ، سخت کار کنید ، زجر بکشید ، باز هم به اولین هدف خلقت خودتون میرسین . پس به این آدما علاقه نداشته باشید که آزاده نیستن و برده ی شهرت ان . ما هم نباید برده ی اونا باشیم . تولد دوباره ی من یه روز قبل از روز تولدم .                     دیوانه ی شخصیت مارلون براندو بودم تا امروز که توی ویکی پدیا و قسمت زندگی شخصی اش ، پنج خط ازش خوندم . فیلم دیدن ازش ، جستجو کردن درباره اش ، مصاحبه هاش ، سرکشی هاش و دفاع از حقوق انسان ها و سرخپوست ها و سیاهپوست ها و مصاحبه ضد صهیونیسم اش نتونست دوباره منو طرفدار خودش کنه . کاش فقط یک آزاده بود . آزاده .... مارلون براندو ، ویکی پدیا ، زندگی شخصی . بخونید و طرفدار این آدم نشید ! دلیل دارم براتون به اندازه ی کل آسمون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفته دارم میرم بقالی.شوهرش رفته تو کوچه دنبالش.دیده تو سوپر مارکت

اومده بیرون از اونجا

پسره رفته تو پرسیده این خانم چی میگف؟سوپری متاهل بوده

گفته هیچی میگف بیا بامن دوست شو

بنظرت بخاطر نوع ازدواجه؟؟یا شخصیت و بلوغ فکری طرف و ....

هردوش توی ازدواج سنتی اکثرا زمان میبره تا طرفین عاشق معشوق بشن....اما اگر از قبل چندماه همو میشناختن گفتگو میکردن یا حتی عاشق میشدن دختره همچین کاری نمیکرد...اما خب به خام بودن دختره هم برمیگرده

گفته دارم میرم بقالی.شوهرش رفته تو کوچه دنبالش.دیده تو سوپر مارکت اومده بیرون از اونجا پسره رفته ت ...

مگه داریممممممم😐دختره چقد اشتهاش بازه لامصببببببببب

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!