2777
2789
عنوان

هیچ خیری هیچ منفعتی نصیبم نمیشه

139 بازدید | 12 پست

دست به هر کاری میزنم با کلی ضرر مواجه میشم دیگه بریدم خستم.بعضیا دست به خاک میزنن طلا میشه براشون.دیگه هیچ دعای خیری نمیکنم چون هیچ جوابی نگرفتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی بد بیاری میاری هر روز سوره شمس بخون 

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
قرآن خوندم عاقبتم این شده

بهتره بگی قران خوندم که از این بدتر نشد

بگرد ببین اشکال کا از کجای زندگیته کجای راهو اشتباه رفتی گناه کردی دل کسیو شکستی حق کسیو خوردی قضاوت کردی

هرچی سرمون میاد بدون استثنازخاطر اعمالمونه

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین
بهتره بگی قران خوندم که از این بدتر نشد بگرد ببین اشکال کا از کجای زندگیته کجای راهو اشتباه رفتی گن ...

والا بخدا ثابت شده برام ودیدم اونی که از همه فاسد تر وعوضی تر وتهمت زن وظالم تر بوده الان خوشبخت عالمه.یکی مثل من هم تابه الان به کسی نگفتم تو همش بدشانسی میارم

بهتره بگی قران خوندم که از این بدتر نشد بگرد ببین اشکال کا از کجای زندگیته کجای راهو اشتباه رفتی گن ...

توروخدا اینجوری نگین چه حرفیه آخه 

خیلی از مشکلات ما امتحان و آزمایشن

بلا قیاس اهل بیت که معصوم بودن گناهی مرتکب نشده بودن پس چرا این همه مصیبت در زندگیشون بود؟

همه جی حکمت خداست

دیوونه کجا داره جز در خونه‌ی حسین/ امام حسین همه کَسَم فدات /خودم فدای بچه هات.هر حاجتی داری الهی بگیری/الهی حرم رو ندیده نمیری(گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین/خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین*امام حسین پناه روز سختی و دلواپسی #کس بی کس ها#شکر خدا که در پناه حسینم/عالم از این خوب تر پناه ندارد=ما را بقیه پس زده بودند هزار بار/مارا حسین بود که آدم حساب کرد+عاقبت بخیر بشی بگو حسین_بی نیاز غیر بشی بگو حسین♥️
شما خودت کدوم گناه رو کردی که بی قراری وگریه ت بند نمیاد؟

عزیزم امیدوارم ناراحت نشده باشی ولی حقیقته خدا خودش توقران گفته هر شر وبدی بهتون میرسه از جانب خودتونه و هرخیری بهتون میرسه از جانب من خدا که دیگه نمیاد بهت الکی بگه

من خودم گناه کم نداستم اشتباه کم نداشتم ولی بنظر خودم بزرگترین گناهم ناشکری وکفر بود که تواین بلا افتادم هر چند خدا بازم بهم لطف داشت وتیر درست از بغل گوشم رد شد ولی باز بیقرارم وهمش بخاطر دوری از خدا وقرانه 

روزاییی که خیلیی باخدا حرف میزدم قران میخوندم شکرشو میکردم حالم انگار بهشت بود غیرقابل توصیف

راجب ادم بدا هم خودت بهتر میدونی که چرا داره بهشون خوش میگذره خدا خودش گفته بهشون فرصت دادم لذت ببرن هرکاری دوس دارن بکنن ولی دریک لحضه چنان سیلی محکمی بهشون میزنم که جوری بخورن زمین که نتونن بلند شن هزاربار خداروشکر کن جزو این دسته نیستی همین ک گرفتار میشی گناه نمیکنی و غرق خوشی نیستی ینی خدا دوست داره هنوز 

انشاالله مشکلت حل میشه به حضرت زهرا متوسل شو ناامید برنمیگردی

توروخدا اینجوری نگین چه حرفیه آخه  خیلی از مشکلات ما امتحان و آزمایشن بلا قیاس اهل بیت که معص ...

درست عزیزم ولی خدا گفته بنده مومنمو هیچوقت بلا نمیفرستم سمتش بلا فقط برا فرد گناهکاره حوادث بدی که برا مومن رخ میده همش امتحانه وبلا نیس اینو دقیقا چن روز پیش از یه بزرگی تواینستا دیدم

درست عزیزم ولی خدا گفته بنده مومنمو هیچوقت بلا نمیفرستم سمتش بلا فقط برا فرد گناهکاره حوادث بدی که ب ...

ولی امام صادق یه چیز دیگه میگه

ایشون میگن دنیا زندان مومنه

یعنی اینقدر بلا و مصیبت داره تو زندگیش که مرگ براش آزادی حساب میشه

به اینستا اکتفا نکنید

مومن تر از امیرالمومنین داریم؟چه مصیبت ها که نکشید یا امام حسن یا حضرت زهرا 

امام حسین نعوذبالله گناهی مرتکب شد؟یا حضرت زینب؟ حضرت رقیه ؟

به فضای مجازی  و اینستاگرام اعتماد نکنید

ولی امام صادق یه چیز دیگه میگه ایشون میگن دنیا زندان مومنه یعنی اینقدر بلا و مصیبت داره تو زندگیش ...

عزیزم شما درست میگین ولی کلمه بلارو اشتباه بکار میبرید 

منم منظورم همینه ولی بلا معنیش منفی وبده خدا گفته این حوادثیکه برا مومن اتفاق میوفته بلا نیست درمقابل گناهانان نکردشون بلکه امتحانه منه که ازش سربلند بیرون بیان مث همین اماما ولی یه جایی گناهکار یه گناه بزرگ انجام میده ویه بلای بزرگی دامنشو میگیره اسم این بلاست وبرای فرد گناهکار واقعا جنبه بلا روداره درمقابل کرده اش