2777
2789

توی تاپیکای قبلیمم گفتم هم اتاقیام بهم تهمت زدن فقط به خاطر اینکه من اولین نفری بودم که وارد اتاق شدم و وسیله ی یکیشون گم شده بود  که مطمئنم به خاطر حواس پرتی خودش بوده چون کلا ادم حواس پرتیه

الان من درگیر یه ترامای روحی روانی شدم که هر جا میرم حس میکنم قراره الکی بهم تهمت دزدی زده بشه هر وقت یاد هم اتاقیام میفتم میخوام بالا بیارم دچار افسردگی شدید شدم چون خدا با اینکه دید من بی گناهم ولی جوابشونو نداد

فکر اینکه قراره فردا برگردم خوابگاه حالم بد میکنه دوباره همون ادمای اشغال دوباره همون طعنه ها و کنایه ها  که فکر میکنن من وسیله دوستمو برداشتم در حالی که من تو طول زندگیم انقدر شریف زندگی کردم که حاضر بودم از گشنگی بمیرم ولی مال کس دیگه قاطی مالم نشه عاجزانه خواه میکنم کسیو الکی قضاوت نکنید شما با یه تهمت بی جا میتونید زندگی طرفو زیر و رو کنید میتونید تا مرز خودکشی ببریدش

اتاقتو بگو عوض کنن

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین باهاشون صحبت کن بگو واقعا کار تو نبوده

آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی  بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔

ان شاءالله وسیله پیدا بشه 

بدونن شما بی گناهی ...

ناراحت نباش سعی کن فراموش کنی 

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
صحبت کردم گفتن قبول کردیم ولی هر از گاهی میبینم طعنه و تیکه میندازن و هر هر میخندن

چقد بیشعور بسپار زه خدا خودش جوابشونو میده کارخدا دیرو زود داره ولی سوخت وسوز نداره چوب خدا صدا نداره از ی جایی بخورن ک نفهمن چرا وازکجا خوردن

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین

واقعا چطور چند تا غریبه با هم هم اتاق میشن یه چیزی گم بشه یا یکی به دروغ بگه وسیله گم شد چی ؟

کمد شخصی ندارن ؟ 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری