2777
2789

اگه تاپیک هامو دنبال کرده باشید میدونید که بهم خیانت شد. 

این مدت خانواده ها فهمیدن و مادر ایشون اصلا زیر بار نمیره 

برعکس پدرش که شرمش میشد تو چشمم نگاه کنه. 

امروز منو تو خیابون دیده سلام کرده و اینا 

یهو گفت با کسی رابطه نداری اخیرا بعد پسرم ؟😐😐

منم گفتم مسئله خصوصیه گفت همینقدر زبونت درازه که پسر بیچاره ام پناه برد به غریبه 😐😐😐😐😐

ای وای انقد حرص خوردم از پرروییش 

نایلون لوازم آرایشی دستم بود می‌گفت چرا خریدی میخوای کجا استفاده کنی 😐 

خدایا... کاش با این پررو ها دیگه چشم تو چشم نشم 

ازشون خیلی بدم میاد. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه میگفتی به شما ربطی نداره اینجوری نمیشد

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

میگفتی اره پسرت یکی رو میخواست عین ننه اش 

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

میخواستی بگی معلومه ک رابطه دارم فکر کردی میشینم ب پای خانواده بی فرهنگ و فضولی مثل شما

مامان دوتا بچه پشت سرهم😍😘⁦❤️⁩فاصله سنی یک سال و چندماه⁦👨‍👩‍👧‍👦⁩💐خدایا به همه خونه خوب و بزرگ بده💖⁦❤️⁩

خب اصلا از حالا به بعد فیس تو فیس هم شدید راهتون رو کج کنید و باهاش احوالپرسی نکنید...دیگه نسبتی ندارید با هم که!!!

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............