هات_چیپس مدیر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 846 عنوان چه رشته از خوندید و الان چکاره اید💔وای | مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 20 پست من گرافیک بخونم؟ 1402/11/22 | 23:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هات_چیپس مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 846 من گرافیک خوندم دوستم حسابداری هردومون بیکااار 😂 من اگر ادامه میدادم میتونستم طراحی لوگو بگی ... من الان تو چند تا سایت بودم خیلی گرافیست میخواستن حقوقم از ۱۵ تا ۲۵ چرا بیکاری تا حالا رزومه فرستادی؟ خودمم گرافیک دوست دارم 🙂
pppaaammmm عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2096 موفق باشی میتونم بپرسم حقوقت چقده 🙂البته ببخشیدا خواهش میکنم عزیزم ۱۰ میلیون
نورا_noora عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 79 من گرافیک خوندم دوستم حسابداری هردومون بیکااار 😂 من اگر ادامه میدادم میتونستم طراحی لوگو بگی ... وایی امضات عالیه خدا خیرت بده کلی خندیدم😂😂😂😂😂 آنجا که راه نباشد،خداوند راه میگشاید🌱
هات_چیپس مدیر استارتر عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 846 خواهش میکنم عزیزم ۱۰ میلیون وای خیلی کمه که شما خیلی کار میکنید فک نمیکردم انقد باشه حقوقتون
pppaaammmm عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 2096 وای خیلی کمه که شما خیلی کار میکنید فک نمیکردم انقد باشه حقوقتون تازه شروع به کار کردم. از طرفی قشر پرستاران خیلی زحمت میکشن ولی حقوقشون خوب نیس.خودم علاقه ندارم بهش ولی کارش سخته وحقوق کم.
ماهایام عضویت: 1402/08/27 تعداد پست: 5234 تویی که گرافیک خوندی بری دوره بیرون بگذرونی کار داری همیشه...برو پیشو بگیر چیزای جدید یاد بگیر نونت ... منم حرفم اینه گرافیکو یا چیزایی که توی این رشته یاد میدن رو جایی جز مدرسه نمیتونی یاد بگیری ولی حسابداری رو چرا گرافیک رفتم بخاطر محیط صمیمنانش دلمم نمیخاد ادامه بدم من الان انلاین شاپ دارم خیلیم راضیم حال ندارم پیشو بگیرم و طراحی کنم به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش مرسی اه.